Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2011, 11:40 AM   #8 (permalink)
CemlEsk
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 13
Tesekkür: 10
13 Mesajinıza toplam 49 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CemlEsk is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bir Canlıyı Sakinleştirmek

Alıntı:
Bunu kendimize uygulayabilir miyiz sizce? Dün mesela çok öfkelendiğim bir durum oldu. Aynada bu egzersizi uygulamak geldi şimdi tekrar başlığı okuyunca. Sizce işe yarar mı? Ne diyorsunuz? Denemek mi lazım?
Ben kendi üzerimdede denedim olumlu bir sonuç aldım.Bu sefer kendime uygularken imgelemeyi değiştirip , o mavi veya yeşil ışığı bütün bedenimde hissetim imgeledim.:))
Alıntı:
Yalnız köpeklerde durum biraz farklı olabilir arkadaşlar, çünkü köpekler alan savunması yaparken göz göze gelindiğinde işi tırmandırabilir. Buna dikkat etmenizi rica ediyorum, maalesef sokakta yaşadıkları bazı travmalar sonucu alışılmışın dışında tepkiler verebiliyorlar. Önce mavi ya da yeşil ışıkları yayıp, gözlerine bakmadan sakinleşmesini beklemenizi öneririm.

Harika bir başlık olmuş,

Sevgiler :)
Ben zaten bu köpeklerde uyguladğım zaman köpeğin bana gelme ihtimali yoktu, yani önünde çit gibi birşey vardı gelemiyordu.Köpek çok hareketliydi ve havlıyordu.Bunu denedim ben köpek birden durdu ve oda gözlerime bakmaya başladı.
Alıntı:
Biraz pencereyi açıp derin nefes alıp, ondan sonra sakin ve huzurlu olduğunu, bu yaşadığın olayı yaşamanın mutlaka bir sebebi olduğunu, sakinleşince bunu anlayacağını, her şeyin en iyisine, en güzeline ve en huzurlusuna layık olduğunu düşünürken mavi bulutların arasında biraz gezinsen daha kolay sakinleşebilirsin.

Gözlerinden öfke saçarken aynada kendi gözlerine bakmak, aynı anda rahatlamaya çalışmak biraz zor gibi.
Dediğinize katılıyorum,benim verdiğim sadece basit bir teknik.Sinirli bir anınızda nefesinizi izleyin o sizi sakinleştirecektir.Bende bi forumda okumuştum :))
__________________
Matrix Philosophy
CemlEsk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla