Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2011, 12:53 AM   #123 (permalink)
Alexandra
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Bugün affediyorum...



Sevgili House,

Ben senin söylemlerin doğrultusunda bu işin daha kökten çözümler gerektirdiğini düşünüyorum.

Eminim durum aile bireylerinin tümünün hayatını zorlaştırıyordur. Sadece senin konuşmanla, kendine kendine yaptığın çalışmalarla değil de, öncesinde aile olarak toplanıp birlikte konunun ciddiyetini konuşmalı ve kan bağınız olan bu kişinin sürekli bu derece agresif ve yıpratıcı olmasının nedenlerini ve bu konuda yapmanız gerekenleri konuşun. Bir karara bağlayıp aile bireyinize yardımcı olun.

Ciddi bir yardım alması gerektiğini düşünüyorum. İkna etmek konusunda da yardım alabilirsiniz.

Bazen aile içinde yaşanan sorunların bir kaynağı olduğu unutuyoruz. Eminim zor geçmiş bir hayatın izleri sebebiyle böyle davranmaktadır. Bazen başka türlü davranmayı bilmedikleri gibi, bakış açılarını da değiştiremezler. Eğer dışarıdan yardım alamıyorsanız, yeni çareler geliştirmeniz gerekiyor.

Bir aile birliğine müdahele etmenin doğru olmayacağını biliyoruz ancak o bireyin de bu karanlıkla yaşamasına, tüm diğer aile bireylerine zor anlar yaşatmasına engel olunabileceği inancındayım.

Bu sorun yalnız senin sorunun değil sevgili House. Sadece affetmekle çözümlenebilecek bir sorundan öte, bir profesyonelden destek almanı önereceğim.

Bence bu etkiden kurtulurken ve kurtulduktan sonra yapacağınız affetme çalışmalarının hepinize daha fazla faydası olacaktır.

Sevgilerimle
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla