Ynt: Çekim Yasası ile ilgili sorum var!!! ... Nasıl uygulanır? Arkadaşlar burada dini konulara girmeyişimizin bir nedenide dini tartışılır hale getirmemek .Hepimizin inancı kendine kimimiz çok inanırız kimiz az .Bu konularda bilmediğimiz çok şey var ve tartışmak zorundayız.Bu konun içine dini karıştırırsanız hatalar yaparız .Hiç birimiz din konularını çok iyi bilmiyoruz elbeteki bildiğimiz şeyler var ama uzman değiliz .Bu konudan ayrı tutarsak bilmediğimiz konularda ahkam kesmeyiz size ters geliyorsa yapmazsınız .
sizde bildiğiniz gibi yaparsınız kimse niye böyle yapmıyorsunuz diye sizi kınamaz .Bana ters deyip ortaya bir şey söyleyip insanları yaptıklarından dolayı kınayamazsınız .Belki karşınızdaki kişi sizden bile dindar olabilir .Sadece yazdığı birkaç kelimeyle o kişiyi yargılamış oluyorsunuz.Bana da sizlerin böyle kırıcı yazılar yazması ters .Ben siteye girdiğimden beri bir çok kişiye mesaj yazdım ve önclikle hiç kimseyi kırmamaya çalıştım .Böyle sözler insanların enerjilerini düşürür .Bizler burada birbirimize verdiğimiz destekle çok güzel işler başardık .Ayrıca yazılanlara inanmak zorunda değilsiniz o konu hakkında yorum yapmazsınız .Lütfen tartışma konusu yaratmak için yazı yazmayın. |