Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2011, 03:46 PM   #143 (permalink)
aprilrose
Teğmen
 
aprilrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 127
Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really nice
Standart Cevap: Elindeki Kitap

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım benim safiye sultan serileri çok sürükleyiciydi ama beni çok üzen yerleri de oldu , çünkü anne olduktan sonra her şeye üzülen bir moddayım , harem olayına da , haremağalarının hadım edilmelerine de , Gazanfer'in hayat hikayesine de , Abdullah'a da çok üzüldüm ....

Portobello cadısı ilginç bir kitap bu benim Paul Chello'nun okuduğum 3. kitabı , 3 ilginç kitap . Bu adamın ruhunun durgun olmadığına ve hayal gücünün de süper olduğuna eminim artık.

İlginç bir kitap insanın belki de kendisini bulmasına yardımcı olabilir belki de iyice dağıtmasına ... Hayatımızdan parçalar mutlaka var , başta bir daha almam bu adamın kitabını diyordum şimdi 100. sayfadayım ve merakla okuyorum. Biyografi tarzında yazmış , acaba diyorum ben ölecek olsam kim beni ne kadar tanırdı ve hakkımda kaç kişi beni olduğum gibi anlatırdı.

Öneririm gerçekten farklı bir kitap olmuş... Bizden , içimizden...
Canım, Safiye Sultan serisini okuyalı sanırım 10 yıl oluyor, kitabın kahramanları hala aklımda... Beynimde öyle bir yer etmişler ki. Üzen yerleri fazlaydı haklısın. Aynı hayat gibi... değil mi ? Hayat da devamlı mutlu değil, bazen üzüldüğümüz zamanlar, kırılma noktalarımız oluyor. Abdullah beni en çok etkileyen ve üzen karekterlerden biriydi.

Paulo Coelho'ya gelince, Simyacı ve Zahir'i okudum. Simyacı çok güzeldi, ama Zahir'i beğenmedim, inanılmaz sıkıldım.... Bu yüzden başka kitabını okumadım, biraz ön yargılı yaklaştım sanırım. Brida'yı övdü mesela bir kaç kişi, onu okumayı düşünüyorum.

Portobello Cadı'sına kitapçıda bir göz atayım :)

Teşekkürler canım, görüşmek üzere, kendine iyi bak.
aprilrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla