17-02-2011, 07:20 PM
|
#8 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: arkadaşlık Sevgili carinoo, 
Aslında o sözü perpendicularis'in öyleyim demesi üzerine yazmıştım ama ikinizin nickini aynı cümle içinde kullanmam sorun olmuş sanırım. Orada arkadaşımızın bir özeleştirisi vardı. Etiketleme yapmamıştım gerçi büyük bir ihtimalle demiştim o cümlemde de. Sizi elbette ki tanımıyorum. Ve görüşlerinizi zaten özgürce ifade edebiliyorsunuz. Bu konuda bir sıkıntımız yok. En azından benim için öyle. Bir sürü şey yazılmış. 
Şuana kadar bu tür insanlarla karşılamış olabilirsiniz elbette. Ancak bu karşınıza hep bu tür insanların çıkacağı anlamına gelmez. Ama onun dışında zaten biriyle arkadaşlık kurmak karşılıklı bir ilişkiye dayanır. İstemezseniz elbette arkadaşınız olmaz. Bu sizin seçiminiz saygı duyuyorum.
"Hem ben kendimi yeterince ifade edemiyorum. Bu yüzden söylediğim çoğu şey yanlış anlaşılıyor." demişsiniz ya. Aynı şey benim başıma da geliyor çoğu zaman. Şuan olduğu gibi. Mizaç ya da iletişim yetersizliğinden olabilir. Bende de var. Özellikle yazılı iletişimde karşılaşabiliyoruz bu tür durumlarla. Ancak bundan şikayetçi değilim. Ben niyetimi biliyorum. O nedenle çok da önemli değil. Herkes istediği gibi algılayabilir. Seni yanlış anladığımı düşünmüyorum ama. Geçmişte yaşadıklarından dolayı arkadaşlık konusunda olumsuz olduğunu düşünüyorum. Zaten mesajlarından çok net bir şekilde algılanabiliyor. Bu tür deneyimler yaşamamış olsaydın belki çok daha farklı olacaktı mesajların. Bilemeyiz. 
Son olarak söylemek istediğim bir şey var. Yazılanların bütününe odaklanırsak daha doğru anlaşılacaktır söylenmek istenenler.
Sevgilerimle.  |
| |