Alıntı:
perpendicularis Nickli Üyeden Alıntı
tabi ki herkes istediği gibi düşünmekte özgür ama düşüncelernn sonucunda negatif yaşanmışlıklar olursa bu da insanı üzer.
bir de arkdş kazanmak içn sürekli onların isteklerini yaparsn seni daima istekleri çerçevesnde kullanan insanların etrfna dolduğunu görrsn.
eklemek istediğim bşy daha (bundan çok sıkıntı çektiğim içn yazmak istedim): insanlar düşüncelernden yaşam tarzlarndan dolayı eleştirilmemeli. düşünceleri görüşleri farklı da olsa arkdş olablmeli. tanıdığım insanlar bu konuda çok kapalı. ben her fikirden insanla iletşm kurablmek isterm. sırf fikirleri bnmki gibi dğl diye konuşmama düşüncesi bana göre çok yanlş. umarm anlatablmşmdr demek istediğimi... |
Gayet güzel anlattınız. O zamanki benle şimdiki ben artık çok farklı.. :D Hayır demeyi bilmediğim için insanlar beni hep kullandı. Arkadaşım diyordum onlara. Ama artık arkadaşım yok. Arkadaşlık kurmayı da düşünmüyorum. Herkesten ister istemez uzak duruyorum. İnsanlarla konuştuğum zaman çok kötü hissediyorum kendimi.. Uzun zamandır,kaç ay oldu bilmiyorum dışarı çıkmıyorum.Dışarı çıktığımda kendimi kötü hissediyorum..
Size bu konuda katılıyorum. insanlar yaşam tarzlarından,düşüncelerinden dolayı eleştirilmemeli diyorsunuz, Ama çoğu zaman öyle değil işte. Çoğu İnsan kendi gibi düşünenlerle arkadaş oluyor.. Sırf farklı düşünüyor diye dışlananlar, küçük düşürülenler oluyor. sadece düşüncelerinden değil daha birçok sebepten dolayı böyle oluyor.. Bende farklı düşünen insanlarla arkadaş olmayı çok isterdim ama artık yapamam.. İstesem de kimseyle arkadaş olamam...Umarım bende kendimi ifade edebilmişimdir..