Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2008, 05:11 PM   #9 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: THK'dan Yangın Uçağı Alım Kampanyası

sevgili cedrus..
naçizane bir tavsiyem olacak.. lütfen, forumda bu duyarlılığın gösterilmediğine dair hiç kimseye ithamda bulunma. bazı kişiler vardır söylemek için yapar, bazı kişiler vardır yapar ama söylemez.. bu sözüm hiçkimseye gönderme değildir lütfen yanlış anlaşılmalara sebep olmasın. demek istediğim, herkes o hesap numaralarına az da olsa yatıracak bütçeye sahip olmayabilir.. sms gönderemeyebilir. bu desteklemediği ya da ormanlarımıza değer vermediği anlamına gelmez.. ben imkanı olan yetkililerin gerekli hassasiyeti göstermediği kanaatindeyim.



Alıntı:
cedrus48 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili yenibirhayat bu duyarlılığından dolayı seni canı gönülden kutluyorum.Ama ne yazıkki forumda bu duyarlılığı göremedim.Benim sadece sizden isteğim 2-B ye göstermiş olduğunuz duyarlılığı bu konuyada göstermeniz.
__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla