Cevap: arkadaşlık sevgili carino:) diyerek söze başlıyım :D öncelkle burda sana yada bi başkasına yazılan cvplar senn yazmış olduğun söze karşılık söylenir ve zerynthia da böyle yaptı bana söylediği şeylerde de bence doğruluk payı var çıkar olrk yaklaştığın manasnda ve ben bunu dikkate alıp nerde çıkar düşündüğümü bulmaya çalşrm. senn kişiliğini tam olrk tanıyıp daha sonra yazılmıo ztn bu yorumlar. senn yazına cvp olrk bşy yazılması içn illa da tanımak gerekmiyor ama brz ipuçları vardır her sözünde her fikrinde. neyse geçyrm bu kısmı. yaznda farkettiğim bi nokta var: "Tabi o kadar çok insan var ki ben onların nasıl insanlar olduğunu bilemem elbette ilk olarak tanımam lazım " demişsin sonrasnda "BEN ŞU ANA DEK ARKADAŞ BİLDİĞİM İNSANLAR HAKKINDA KONUŞTUM Böyle konuştuysam demek ki onları tanıyorum " demişsn arka arkaya koyulduğunda sence de bi çelşki var gibi değil mi? ve insanlarla konuşmaktan çekindiğini kaçtığını yazmşsn. bence böyle yapma. hatalı da olsan bşyler paylaş ki hatan nerde öğrenebilesn kendine güzel sonuçlar çıkarabilesn. eğer hiç dostunn olmadığını söylüyosan insanlar seni yanlş da anlasalar ne kaybedersn? burda amacımz zerynthia da dahil(umarm senn adına konuşmama kızmazsn:) seni (ya da beni:D) aşağılamak dğl. ben bunu sadece sohbet olrk değerlendryrm. elbette hatalı yönlerm var ve bunları farkedenler dile getirmeli ki anlayabilelim:)
söylemek istediğim bşy daha: zernthiann orda demek istediği arkdşlğn çıkar fikrine dayalı olduğu fikrine sahip olmam(sanrm bunu ben söylemştm bana bi cvptı o), arkdşlığı çıkar ilişkisi olrk görmemden kaynaklanıo. ama bnm insanlara çıkarlarm doğrultusunda bşy yaptırdığım anlamnda değil bu.
__________________ Allah'ım! Bana değiştirebileceklerim için güç, Değiştiremeyeceklerim için sabır,
İkisini ayırt etmek için de akıl ver. |