Konu: arkadaşlık
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2011, 03:51 PM   #3 (permalink)
carinoo
Guest

Standart Cevap: arkadaşlık

Ben şu ana dek arkadaşım dediklerim hakkında konuştum. :D Tabi o kadar çok insan var ki ben onların nasıl insanlar olduğunu bilemem, elbette ilk olarak tanımam lazım. Ama bunu samimi bir şekilde söylüyorum arkadaş olarak gördüğüm hiçbir insanda olumlu hiçbir şey göremedim. Benim karşıma çıkanlar, hep çıkarcı oldular. Ben arkadaşlara ihtiyaç duymuyorum ki çıkarcı olayım. Hiç kimseyi işime yarayacak diye kullanmadım. Ben ilk kez gördüğüm bir insan hakkında asla yorum yapmam. Böyle konuşuyorsam elbette onları tanıdığım içindir.

"carinoo ve perpendicularis çok çookkk büyük bir ihtimalle insanlara çıkar amaçlı yaklaştığınız için arkadaşlığı çıkar ilişkilerinden ibaret görüyorsunuzdur"
bu sözünüz hiç hoşuma gitmedi. BENİM İNSANLARA ÇIKAR YOLUYLA YAKLAŞTIĞIMI NEREDEN BİLİYORSUNUZ?? Nasıl böyle bir sonuca vardınız hemen?? Ben hiçbir insanı en ufak bir çıkarım için kullanmam. Benim arkadaşım bile yoktur, kaldı ki onları çıkarım için kullanayım. Öyle olsaydı sırf bu yalnızlıktan kurtulmak için birçok kişiyle arkadaş olurdum.. Ben bütün insanlar çıkarcıdır demedim. Bunu söylemeye hakkım yok. Ama siz yazdığım iki satır yazıdan benim çıkarcı olduğumu söylüyorsunuz.. Tebrikler.... :D:D Beni çok iyi tanımışsınız..
Tekrar söylüyorum, BEN ŞU ANA DEK ARKADAŞ BİLDİĞİM İNSANLAR HAKKINDA KONUŞTUM.. Böyle konuştuysam demek ki onları tanıyorum...

Şunu da söylemek isterim her insana arkadaşım diyebilirsiniz, arkadaş olmak çok basit.. Ama her insana dostum diyemezsiniz. Dost olmak kolay değil, buna sahip olmak ta çok zor.. Birçok arkadaşınız olabilir ama bir dostunuz bile olmayabilir...

Hem ben kendimi yeterince ifade edemiyorum. Bu yüzden söylediğim çoğu şey yanlış anlaşılıyor... Sırf bu yüzden toplumlarda konuşmaktan çekiniyorum. İnsanlardan kaçıyorum.
Bu sitede insanlar düşüncelerini özgürce ifade edemezler mi?? SON KEZ TEKRARLIYORUM... TANIMADIĞIM İNSANLAR HAKKINDA YORUM YAPMAM. ARKADAŞ DEYİNCE ÇIKARCI İNSANLAR AKLIMA GELİYOR. ÇÜNKÜ TANIDIKLARIM BÖYLE OLDULAR HEP... Umarım yeterince açıklama yapabilmişim...
Bence sizde TANIMADIĞINIZ insanlar hakkında yorum yapmayın.. çünkü oraya yazdığım iki satırlık yazıydı ve iki satırlık yazıyla tanıyamazsınız...

Sağlıcakla Kalın... :)