15-02-2011, 09:53 PM
|
#6 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: çirkin şansı?? Aaaa canım kokudanmış diyip oturmuyorum elbette. Böyle bir ifade kullanmana üzüldüm. Ayrıca yakışıksız buldum. Başka bir şey var ama ne? sorusu bana duymak istediğin başka bir şey olduğu anlamını verdi ki bu soru zaten o anlama geliyor. 
Bir insanla frekansların tutmadığı sürece ve bahsedilen ten uyumu olmadığı sürece etkileşim olmuyor zaten. Ama onun dışında bir ilişkiyi ayakta tutmak için gereken şeyler de vardır. Bu sorduğun sorudan farklı bir yanıt gerektirir elbette.
İlişkiler konusunda en az bir evlilik danışmanı ve kişisel gelişim uzmanı kadar bilgili olduğumu düşünüyorum. Aşkı, sevgiyi, bir ilişkinin nasıl ayakta tutulabileceğini ve neler yapılması gerektiğini en az bir uzman kadar iyi biliyorum.
O nedenle sorularına okuduklarım ve bilgilerim çerçevesinde bir yanıt verdim.
Ben teşekkür ederim.
Sevgilerimle. |
Offline
| |