Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2008, 04:00 PM   #5 (permalink)
melodiss
Binbaşı
 
melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,129
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Standart Renkler ile Kendi Kendinizi Tedavi Edin



Enerjinizi Arttırma Yolları

Renklerle kendi kendinizi tedavi edip basit bir uygulamayla enerjinizi arttırabilirsiniz.

. Gözünüzü kapatın
. Pozisyonunuzu rahat bir halde solunum yapın, ağzınızdan nefes verip burnunuzdan nefes alarak enerji seviyenizi alfa düzeyine yani minimum düzeye getirip rahatladığınızı hissedin.Bu hareketi üç-beş defa yapın.
. Soluk alıp vermeye devam ederken düşüncenizi daha doğrusu üçüncü gözünüzü kök enerji merkezinize yönlendirip orada güneşin kızıllığını düşünün.Orada kırmızılığı hissetmeye çalışın.
. Bunu başardığınızda karın – hara- enerji merkezinize geçin, nefes almaya ve vermeye devam edin, üçüncü gözünüzle düşüncelerinizi buraya odaklayarak portakal bahçelerinde bir gezinti yapın ve turuncu rengi soluyun.
. Sonra yine üçüncü gözünüzle mide enerji merkezinize odaklanıp ay çiçek tarlalarındaki ekin rengi altın sarısını düşünün.
. Buradan yeşil ormanlıklara ve kırlara bir gezintiye çıkarak yeşilin enerjisini kalbinizin derinliklerinde hissedin.Ve derin derin nefes alın.
. Oradan gökyüzünün maviliklerinde dolaşıp boğazınızı ve konuşma melekelerinizi geliştirip mavi denizlerde yıkanın.
. Maviliği boğazınızda hissettiğiniz an üçüncü gözünüzün açılması için gecenin maviliğine, kosmosun sessizliğine, dalarak laciverdi düşleyin.
. Bunu hissettiğiniz an artık açılmış olan üçüncü gözünüzü beyninize odaklayarak parlak bir beyazlığı ve nuru tahayyül edin ; mor, pembe bir dünyada bulunduğunuzu hissedin.Ve nefes almaya devam edin.

Üçüncü Göz Enerji Merkezi Nedir?
Yeri ve Etki Alanları
İki göz arasında, burun köprüsü üstünde, alnın ortasında olduğu varsayılan bu merkez, bedenimizdeki yüz, göz, burun, sinüsler, kulaklar, beyincik ve sinir merkezimizi etki alanı içine alarak burada salgı yapan ve temel bez adı verilen hipofiz bezinin etkisiyle diğer organlarla bağlantıyı sağlayarak sistemi düzenler.
Özellikleri
Bu merkez “kozmik bilinç”in ana merkezidir.Hayatımızla ilgili her şey düşünce, hayal ve bilinç ötesi haller burada oluşan etkilerle yönlenir.Buranın enerjisinin yoğunluğu sezgilerimizin sınırlarını belirler, bilincimizi kuvvetlendirir, bize manevi bir boyut kazandırır, dolayısıyla maddi dünyamıza da tesir eder.Olumsuzlukların arttığı, dengelerin bozulduğu, gerçeklerden uzaklaşıldığı ve bunların sonucunda yetersizlik halinde “ilahi çizgi”den uzaklaşıp, maddiyatın ağır basmasıyla bu bölgede baş ağrılarıyla beraber asrımızın hastalığı “unutkanlığa” düşer, anlamsız ve çözülemeyen karmaşıklıklar içinde bocalarsınız.
Psikolojik olarak bu merkez bir önsezinin oluştuğu, bilgilerin algılanılmasına çalışıldığı idrak etme merkezidir.


Kozmik Bilim ve Bilinçle Yaşam Enerjisi Kitabından Faydalanılmıştır
__________________

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla