Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2011, 12:10 AM   #20 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Alıntı:
yakamozuslu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
atakan bey merhaba birşey sormak istiyorum mesela ben arayınca siz ne konuda çekirdak inancımı öğrenmek istediğimi mi? soruyorsunuz yoksa ben mi söylüyorum mesala para ile ilgili,özgüvenle ilgili vs. yada benimle tüm konularda konuşup tüm çekirdek inançlarımı mı? çıkarıyorsunuz biraz karışık oldu umarım anlaşılmışımdır.teşekkürler.
Size sorular soruluyor buna göre bulunuyor.Çeşitli konularda çekirdek inanç bulunabilir saniyorum ama bu konuda yanıtı çekirdek inanç çalışması yapan Abdullah bey'in vermesi daha doğru.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla