Ynt: Sany'nin günlüğü sevgili sany
toplumumuzda benim gibi o kadar çok insan varki, sadece rahatsız etmekten çekiniyorlar,hani bir laf varya,"bırak acısını yaşasın" diye bizleri olduğumuz yere mıhlayan bu ve buna benzer söylemler,ama böyle yapıncada, insanların kendi acılarının içine gömülmelerini kolaylaştırıyoruz, eskiden annelerimiz her şeyi ap açık yaşarlarmış,herkes birbiriyle üzülür birbiriyle sevinirmiş..annemin bir komşuya vaya birkomşunun anneme seslenişi hala kulaklarımda, .....çayı kooooy geliyorum,veya çay yaptım sensiz boğazımdan geçmiyor...bir bardak kuru çay, bir fincan kahveyle içten sıcak paylaşımlar,allahıma çok şükür arkadaşlarımın hepsi,bensiz yaptıkları hiçbir şeyi içlerine sindiremeyenlerden,beni aramayın yalnız kalmak istiyorum dediğimde bile,dayanamayıp kabuğumdan çıkacağımı bildikleri için bir dert uydurup beni asla yalnız bırakmayanlardan,benzer benzeri çekiyor biz böyle oldukça bizimde etrafımız kendimiz gibi insanlarla dolar, enrjimiz birlikte güçlenerek evrene yayılır ,ve insanlara özlerindeki sevgiyi çıkarmaları için cesaret verir,önce biz sevgimizi koşulsuzca vermeye çalışalım,birilerinin değişmesini istiyorsak önce kendimiz değişmemiz lazım..eh bizde zaten bunun için burdayız değilmi?
lezancğım gönül gözüyle bakabilmektir o senin söylediğin,en güzel şarkılar,şiirler öyle insanlardan çıkarki,dumura uğrar aynada kendisine bakıp dünya güzeli olduğunu sananlar,onlar mum gibi sadece diplerini aydınlatırken içsel güzelliği olanın güzellği evrene çoktan yayılmıştır bile sevgiyle,onlar sevgilerini evrene yansıttıkça koşulsuz sevilirler, bizlerde koşulsuz seven ve sevilenlerin arasında oluruz innnşşaaaalllah. hepimize saygılı sevgiler Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |