Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2011, 01:21 PM   #10 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önemli Duyuru
Hayatimdegisti.com 2006 yılından beri aktif olan bir site ve ritmli okuma (ritmotrans) tekniği ile şimdiye kadar binlerce kişi telkinli mp3 lerimizden faydalandı.Sayfamızda binlerce yorum binlerce yazı mevcut.
Sitemiz kişisel gelişimle ilgili hemen hemen herkes tarafından bilinmektedir ve saygı ile bahsedilmektedir.Şu sıralar yurtdışında aktif olacak İngilizce sitemiz üzerinde çalışmaktayız.
Ancak oldukça bilinen bir hikaye vardır ya Cehennem’de başımızda zebani yoktur nedeni onlar zaten mutlaka birbilerini aşağı çekerler diye….Aynı şekilde bir kişi sitemize dolaylı ve direkt olarak saldırarak gereksiz yere vaktimizi almaktadır.
Amatörce ücretli subliminal mp3 hazırlayan ve forumumuzun eski bir üyesi olan hatta bir toplantımıza katılan yüz yüze görüştüğüm bu kişi önceleri yaptığı saldırıların ve saygısız ifadelerin şiddetini giderek arttırmıştır.

Kesinlikle muhatap olarak görmediğimiz bu kişi bu kişi bundan 2 yıl önce bir arkadaşı aracılığı ile sitemizi hackletmiştir.Kendisine bunu neden yaptiğini sorduğumuzda forumdan bir başka üyeye ders vermek amaçlı yaptırdığını söylemiş aslında amacının bu olmadığını arkadaşının kendisini yanlış anlayıp hacklediği gibi çelişkili ifadeler kullanmıştır..Önce özür dilemiş sonrada tehditler savurmuştur..Bunun üzerine kendisinin site ile ilişkisini kestik hatta rencide olmaması için bu konuda sitede açıklama bile yapmadık yani ilan etmedik.
Aradan seneler geçti ve bu kişi kendisine olumlamalar ile ilgili bir facebook sayfası açtı.Bilindiği üzere facebook’da her gün onlarca sayfa hacklenmektedir.Hatta buna facebook sahibinin fan sayfası dahildir.
Bahse konu kişi fan sayfası hacklenince bulabildiği bütün profillere fan sayfasını Türkiye’de ki en büyük subliminal sitenin yani bizim hacklediğimiz iftirasını yazmıştır.Psikolojide savunma mekanizmalarından “Yansıtma Savunma Mekanizması” olarak geçer.Yani kişi kendi yaptığı bir şey için başkasını suçlar.Neymiş efendim biz bu kişiyi rakip olarak görüyor muşuz?
Bir taraftan insanları yargılamamak gerektiği ile ilgili olumlamlar yazan diğer taraftan ise öyle tahmin ediyorum diyerek hiçbir ilgimiz olmayan bir konuda rahatça iftiralar atan inandırıclığını arttırmak için yüzde bir milyon diğerleri etkisizdir en iyisi benim yaptiğim gibi garip garip ifadeler kullanan eğitimi mesleği belli olmayan bu kişi ile ilgili yorumu sizlere bırakıyorum.

İnsanların zekasını küçümseyen onları rahatça attığı iftiralar ile yönlendirebileceğini sanan bu kişiye lütfen şu soruları sorunuz.
*Eğitim seviyeniz nedir ?
*Neden sadece tahmine dayalı bir şekilde iftira atiyorsunuz?
*Bir taraftan olumlama yapip sevgiden bahsedip diğer taraftan bunları yapmak çelişki değil mi?


Hayatimdegisti olarak Türkiye’de daha çok subliminal sitenin çıkmasını destekliyoruz.
Sadece eğitimsiz bilinçsiz kişilerin subliminal adı altında bir şeyler yapmasını doğru bulmuyoruz.

Bu tür kişilere karşı da bırakın hack gibi saçma ve seviyesizce işlerle uğraşmayı insanları uyarmak bile bizim vazifemiz değildir.Kişisel gelişim ile ilgilenen kişiler zaten neyin ne olduğunu bilirler.

Saygılarımla
Atakan Sönmez

birtek lafım var buda atasözüdür.
yemek yediği kaba pislenmez.
bence gereken şekilde o kişi ile iletişim kur ve haddini bildir atakan bu benim şahsi fikrim bak yaaa nasıl sinirlendim ben .
dünya işte malesefherkes iyi niyetli değil hattaaa çoğu kötü niyetli insanlarla dolu.
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla