Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2011, 05:03 PM   #9 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Telkin erken uyanma konusunda oldukça başarılı ancak uykudan verim alınması konusunda sıkıntı var sanıyorum.

Bunun için tüm gece telkini dinlemek yerine telefonunuza ekleyip alarm şeklinde kalkmaniza bir saat kala başlatabilirsiniz.Yada telkini gündüz dinleyerek erken kalkma alişkanliğini kazanabilirsiniz.

Gündüzden kasıt uyandıktan hemen sonra mı? Yoksa gün içinde midir? Başka bir başlıkta da akşam saatlerinden itibareren dinlenilsin denilmiş... Düzenleyip yenisini eklemeniz mümkün müdür? Zaten çok geç uyuyan ve uyanan biriyim. Daha da kötü etki yapmasın! Yani dediğiniz gibi uykudan verim alınamaması... Uykum bölünmeden uyuyorum en azından. Bunu da kaybetmek istemem. Siz söyleyin ne yapayım ben şimdi???
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla