Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2011, 12:49 AM   #7 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: kendi telkinimi kendim yapma

Alıntı:
minnettar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Atakan bey merhabalar... Boy uzatmayla ilgili telkin dinliyorum uzun zamandır fakat ben de boyum artık sorun değil ve uzamasa da olur gibi bir takım düşüncelere yol açtı ve okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlarda da aynı düşünce ve davranış şekli oluşmuş... yani başlarda öyle değildi ama dinleme sürem artıkça düşüncelerim ve hırslarım değişti.... sizden ricam boy uzatma telkinini daha etkili bir şakle dönüştürerek bizlere sunmanız... bunu gerçekten çok rica ediyorum....
Boy uzatma telkininin 2 amacı vardır.Birincisi imgeleme ile fiziksel boy uzaması.İkincisi ise kişinin kendisi ile barışması.
Öncelikle kişi kendi ile barışık olduğunda ve mevcut durumdan memnun olduğunda dirençler ortadan kalkar.
Boy uzatma telkini sınırsız garantilidir eğer bu konuda telkinden yeterli verim alamadıysanız yerine başka bir telkin alma yada ücret iadesi hakkınız her zaman saklıdır.
Tabii ki bu konuda ek çalışmalarda düşünüyoruz.Bu çalışmalar daha önce bu telkini almis kisilere ücretsiz olarak verilecektir.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla