Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2008, 01:20 PM   #14 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
ben seni gitmiştir demiştim

elbette sonuçların iyi çıkacak

sen onu düşünme .. ankarada neler yaparım .. hastanede bir kedi adlı yazının detaylarına yoğunlaş lütfen..

umarım öyle olur şaaman
vallaa dr. ve hastaahnede işlerim bittikten sonra arkadaşlar gelir gezdirir beni ankarada akşamları fink atım azıcık oralarda ankara görsün ayol 44

aslında eskiye nazaran az yazıyorum fakındayım ama hisetmeden yazamıyorum biliyorsun duygusal bir ciğim ben ama kış geliyor yoğunlaşacağım bu konu üstüne
heelee bakalım sonuçlara kafam yerine gelsin öle şaşkın

istanbula kaçarım bi kaç gün ekimde falan laflarız özledim yahu seni (koca bir yalan buu neyini özliyeceğim ayol senin büyücü şamanım 44 )