Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2011, 02:07 PM   #3 (permalink)
yaramazburcuk

Tesekkür: 1
14 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaramazburcuk is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

merhaba bende yazıcam her olan dileğimi yazıcam.2 gün önce fabrikanın kapısının önünde yavru bi köpek gördüm çok tatlı bişeydi.ona baktım dedimki.keşke fabrikanın giriş kapısının önüne gelsede biraz sevsem dedim.çünkü ben gidersem amirler görürse laf ederler diye aklımdan geçirdim.2 gündürde görüyordum.ama içimden gelse diye geçirdikten sonra hiç üstünde durmadım.illa gelsin içimden geçen olsun bu deneme falan diye düşünmedim.sonra unuttum.bugün üretim müdürümüz oğluyla gelmiş.yarım saat önce o küçük çocuk yanıma geldi.burcu abla babam gönderdi beni yanımdada bişey var dedi.nedir dedim.gel benimle babam sevmen için sana bişey yolladı kapı önünde dedi.bi çıktım o küçük tatlı köpek onu sevmem için bekliyo.onu güzelce sevdim.sonra üretim müdrümüze olayı anlatıp teşekkür ettim.meğer 2 gün önce onu görmüşler çok sevip bakmaya karar vermişler.sonra aklına ben gelmişim.burcu hayvanları sever ona gönderiyim biraz sevsin demiş.
benim hoşuma giden yanı hayal ettiğim gibi aynı olması.küçük belki önemsiz gibi ama dileklerim oldukça küçük büyük yazmak istiyorum.inşallah daha yazacağım çok şey olur.hoşçakalın sağlıcakla kalın
yaramazburcuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla