Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2011, 04:51 PM   #26 (permalink)
can_can_ny
Teğmen
 
can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 115
Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum

Arkadaşım
Senin işin zor falan değil sadece kendi içindeki gerçekliği kabullenmek istemiyorsun.Tek büyük sorun bu benim görüşüm evlilikler biter,ilişkiler biter çok normal ama önemli olan biten evlilikleri ve ilişkileri bir kısır döngü gibi yaşamamak.
Kendimden örnek verecek olursam benim ilişkilerim başlar uzun ilişkiler olur tam ha bu sefer oldu derken hopp bi anda biter hep bunu yaşarım.Ama kişisel gelişim yolunda ilerlerken bunu yaşadığımda sorunun benden kaynaklandığını buldum ve kabullendim.Kabullenmeden önce bende hep suçlayacak biri bulurdum.kaçacak bir sebep arardım falan ama inan bunlar fasa fiso tek gerçek sensin bunu unutma.
Yaşadığın herşey senin kendi seçimin evliliğinde yaşadığın sorunda senin yarattığın bir şey öbür kızda
Sağlıklı düşünüp kendin için en hayırlısı neyse onu yapmak hem kendin hemde hiçbirşeyden haberi olmayan o güzel kızın için.Çocuklar evliliklerdeki sorunlardan en çok etkilenenler oluyor.ve o bilinçle büyüyüp ilerde evlenme çağına geldiğinde bilinç altının o yaşa gelene kadar büyüttüğü evlilik kötü birşey kalıplaması ile mutsuz oluyor.Burda kızının geleceğide var yani.
Şu anda öbür kızla mutlusun bu yorumlara savunma mekanizması uyguluyorsun çok normal ama şimdi mutlusun kendi gerçekliğini bulmadığın sürece yine mutsuzluk kapını çalacak.
Kesinlikle tavsiyem bir uzmana gidip ondan sonra karar vermen.
Doğru yolu bulman dileğiyle...
__________________
olumsuz tüm düşüncelerimi İPTAL ediyorum.
İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "


can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla