Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2011, 02:25 PM   #3 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Subliminal Cd alırken nelere dikkat etmek gerekir

bu açıklama çok yerinde ve güzel olmuş ikinizede ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

ben kısa süredir etkin olsamda uzun zamandır buradayım/takibinizdeyim.

ve şuan için forumu yeni tanıyanların yerıne koyuyorum kendimi de sizden bu hayatım değişti ailesinden sonra o kadar çok forum açıldı ki insan gerçekten hangisi doğrudur vs. ayırt etmekte zorlanabiliyor. ben bunu sadece sübliminal olarak baz almıyorum uyguladıgımız olumlama yada meditasyon vs. her türlü alanda lucid ruya yada psişik yetenekler vb. kişisel ve ruhsal gelişimimize yararlı olabilecek her uygulamada geçerli. ortada o kadar çok forum ve bilgiliyim diye geçinen kişi var ki, gerçekten bu alanlara ilgi duyup ilgilenmek isteyen şahıslar hangısı doğru söyler hangısı insanı aldatır ayırt edemeye biliyor.

ben bu açıdan sitemizin bir ayrıcalıgının oldugunu düşünüyorum. diğer forumlarda rastladıgımı hatırlamıyorum çünkü. bizim sitemizde "kişisel gelişim siteleri" isimli bir forum alanımız mevcut burada bilgilerinin doğrulugunu bildiğimiz ve forum üyelerinin yararlanmasını istediğimiz siteleri tanıtıyoruz. bunun önemi nedir peki? bence iki yönden ayrıcalıgı var.

ilki sahtekar olanlar insanların duyguları emegı ile oynayanlar zaten bencil oluyorlar ve sitelerinde bir başka sitenin tanıtımını yapmıyorlar çünkü bu sitelerden çaldıkları bilgileri kendi bilgileri olarak lanse ediyorlar. ee bu durumda sitenın ismini vermesi tanıtımını yapması yakayı ele vermesi demektir. bu yönden onlardan bariz bir şekilde ayrılıyoruz.

ikincisi ise bizim bu forumdaki her mesajımız moderatorlerimiz tarafından kontrol edildiği için "kişisel gelişim siteleri" alanımızda uygun olmayan insanları aldatmaya yönelik bir site yayımlanmıyor. eğer yetkili olmayan öğrenmeye açık bizlerin arasından böyle bir site tanıtımı gelirsede sayın site sahipleri ve yöneticileri zaten bizlere gerekli bilgilendirmeyi yapıyorlardır/yapacaklardır. bu açıdan da kendimi burada güvenli hissediyorum ben.

sitemiz açısından tereddüte düşenler varsa bu iki açıdan düşünsünler derim. hatta sadece hayatımdeğişti ailesi için değil diğer siteleride böyle bir teste tabii tutabilirler.

işini doğru yapan, haksızlık etmeyen, insanları sömürmeyen kişilerin/platformların herşeyi ortadadır zaten. (bknz. hayatimdegisti.com telkinli cd )

her daim duyarlılığınız / yardımlarınız için çok teşekkürler.

sevgi ve ışıkla kalın.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla