Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2011, 01:35 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Subliminal Cd alırken nelere dikkat etmek gerekir

Merhaba Atakan bey,

Bu başlığa çok sevindim. Çünkü artık gerekliydi. Sizi tebrik ediyorum çünkü ben bu kadar düzgün bir şekilde ifade edemezdim.

Ben direk hırsızlık olduğunu ve hırsızlığın yüz kızartıcı bir suç olduğunu söylerdim. Ama bu işte ustalaşanların hiç utanmadıklarını görüyorum ve çok üzücü. Gerçekten ne düşündüklerini, nasıl yapabildiklerini anlayamıyorum. Çünkü bu bir eve gizlice girip soymaktan farksız. Forumdaki tüm telkinleri alıyorlar, satıyorlar, giriyorlar konuları taşıyorlar tek tek filan... İsteseler de Hayatım Değişti gibi olamazlar.

Sadece hazırladığınız telkinleri çalıp insanlara fahiş fiyatla satmalarının yanında yazılarınızın altına da kendi isimlerini ekleyerek insanlara sunmalarını kınıyorum.

Kişisel gelişimle ilgilenen kişiler öyle bir platforma girerken herkes o kadar sevgiyle karşılanıyor ki orada herkes melek, herkes iyi niyetli diye düşünüyorsunuz. Ben böyle düşündüğüm için açıkçası başkalarının da sorgulamadıklarını düşünüyorum ve görüyorum. Çünkü herkesin niyetini bilemiyoruz. O nedenle ben forum içinde kimseye hassasiyet göstermemeye ve çok süslü cümleler kurmamaya özen gösteriyorum. Artık samimiyetsiz bulduğum için.

Telkinler hakkında insanlara yalan yanlış bilgiler verildiğini ve hazırladığını iddia edenin de aslında bir şey bilmediğini görüyorum. Komik komik şeyler... Düşünsenize mesela uyumadan hemen önce açmış olmanız şartmış. Daha neler neler...

Bu arada ne eklemesi ya bir şey eklediği filan yok. Eklenen tek şey yazdıklarınızın altından isminizin silinip kendi isimlerinin yazılması...

İşin kötü yanı böyle insanlar yüzünden işte bu alan suistimal ediliyor. Çok konuşmaya gerek yok. Gerekirse bu kişilerden telkin alanların Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne başvurarak hakkını aramasını öneriyorum. Nasıl olsa internet üzerinden sattım, paramı aldım, gerisi beni ilgilendirmez mantığıyla hareket edenlere papuç bırakmayın. Çünkü bu sahtekarlıktır.

Üyelerimizin dikkatli olmalarını telkinlerin garanti ve bu işi yapanların eğitim seviyelerini öğrenmelerini de rica ediyorum.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla