Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2011, 05:19 PM   #165 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: AMATÖR RESSAMLAR :)

bayıldımm bu başlığaa :)) herbiri muhteşem resimler ki çoğunluğu ustaca. acaba bende böyle resimler çizebilcekmiyim:)

11 sene önce çok güzel resimler çizerdimm ama hocama kızıp bıraktım :( sonrada hiç kalemi elime almadım diyebilirim. son birkaç yıldır yeniden başlama hevesim var ve çeşitli şekillerde elimi yeteneğimi deniyorum.

bu amatör çalışmaları sizlerle paylaşmak yorumlarınızı almak isterim:)

kendim daha ziyade karakalem çalışması yapardım ama teknolojiden ötürü pc programlarınıda öğrenmek gerektiğine inanıyorum. ufaktan yeniden sızmaya çalışıyorum kıyadan köşeden işte.

burada yanlış hatırlamıyorsam 2 sene kadar önce kullandıgım bir tasarım sanal programda oluşturdugum tasarımları ekliyecegım program ismi: stylezone ancak şuan site kapalı durumda dolayısı ile server a baglanamadıgından programda çalışmıyor şuan için. bunlar önceden aldıgım resimler. hazır manken var kaşını gözünü kumralmı esmermı saçı kısamı dalgalımı seçip oluşturuyorsun. sonrasında orada bulunan belirli elbise kalıpları/örnekleri var. onlardan feyz alarak kendı desenini sisteme yüklüyorsun çeşitli renk ayarları desenin giyside duruşu ayar vs. yapıyorsun. aslında birçok tasarımcıya göre çocuk işi bir programdır ama bana göre bir veli nimetti adeta. kafamdakılerı bir nebze olsun yansıtabilmiş olmanın mutlulugunu yaşamıştım.

gönül isterdi ki 11 sene önceki resimlerim elimde olsaydı da paylaşabileydim
yada 11 senede güzel yerlere gelmiş olsaydım da bende sizler gibi şaheserler yaratabileydim. kısmet diyelim. azmin elinden birşey kurtulmaz. zamanla güzel şeylerde çıkarabilirim bende.

şimdi müsadenizle naçizane pc programındaki (stylezone) 2 yıl önce yaptıgım tasarımlarım ile yine 2008de bakarak karakalem olarak resmettiğim gelinlik çizimimi ekliyeceğim.

sevgiyle ve ışıkla kalın.

vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla