Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2011, 01:24 PM   #7 (permalink)
bigokyanus
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum

Bence eşinizle yapabilirsiniz gibi geliyor , sizin ki boşluğa düşme ve boşluktan birine bağlanma gibi bir durum sanki... Ya da bağlandığını sanma .
Bir evlilik terapistine gitmeyi hiç düşündünüz mü? Yıkmak , boşanmak inanın çok kolay , zor olan ayakta durmak ve yeniden inşa etmek .
Bu tarz olaylar olmasa bile evliliğin çatırdamasını birçok evli çift yaşamıştır bence evlilik bir kavanozun içine çakıl taşları yerleştirmek gibi , yaşanmışlıklarınız içine atılan her çakıltaşı . Ve daha fazla yaşanmışlık istiyorsanız arada bir kavanozun çalkalanması gerekiyor . Tartışmalarınız ve birbirinizden koptuğunuzu düşünmeniz de bu çalkalanma .
Ama kimse daha fazla çakıltaşı yerleştirmek için arada bir kavanozun silkelenmesi gerektiğini bilemiyor , farkedemiyor . Bazıları şiddetle çalkalayıp kavanozu kırıyor ve tüm yaşanmaşılıkları dağıtıyor bazıları da çok daha güzel taşlarla ömrünün sonuna kadar daha güzel şeyler paylaşıyor .
Şimdi size tavsiyem haddime düşmez belki ama zor durumda görünüyorsunuz , iyi bir evlilik terapisti bulmanız , çünkü siz de eşiniz de bir şekilde hayata başkaları ile devam edersiniz ama ya kızınız ?
Kendiniz için de düzelmeniz ve iyi bir eş, iyi bir baba , kendini tanıyan bir birey olarak yolunuza devam etmeniz için yardım almanız lazım.
  Alıntı ile Cevapla