Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2011, 01:00 AM   #23 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Maden suyu, cilt güzelliği için bulunmaz nimet

çok güzel bilgiler bunlar :) bende daha öncede okumuştum madensuyunun tonık olarakta kullanıldıgını ve cıldı gençleştırdıgını. aslında özellikle kalsıyum ve magnezyum ihtiyacım için içmek istiyorum. normal süt ürünü tüketiyorum yalnız kemiklerim hala çok zayıf ekstra kalsıyum tabletı almaya kalktıgımda ise fazla geliyor bu sefer asırı kalsıyum nedenıyle magnezyum eksıklıgım çıkıyor ve kas kasılmalarım meydana gelıyor. fazla su tuketmeyen bırı olarak hergun br tane içmeye çalışacam bakalım.
önerdiğiniz /içtğiniz/ güvendiğiniz bir marka varsa paylaşabilirmisiniz acaba buradan yazamıyorsanız marka ismini özel mesj atabılırsınız. şahsen daha önce içmediğimden hangısı daha iyidir piyasadakılerın bilemiyorum. ama öneri üzerine içindekilerr listesini zaten her üründe kontrol ediyorum maden suyunda iki defa bakıcam o zaman :)

bütün güzel ve yararlı bilgiler için herkese çok teşekkürler sevgiyle ve ışıkla kalın.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla