Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2011, 04:14 AM   #725 (permalink)
schizophren84
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Bulunduğu yer: Duisburg Almanya
Mesajlar: 45
Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
schizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura about
Standart Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

herkese merhaba, ben almanyadan ahmet, bu siteyi daha önce görmüstüm ama daha incelemeden gecip gitmisti. ben telkinlerin hipnoz seansinda oldugu gibi düsünmüstüm ama baktimki müzik ön planda ve telkinleri farkli sekilde müzigin altina yerlestirilmis. bu beni cok sasirtti ve insanlarin okuduklarini duyunca bende yapmaya karar verdim.

su an bende burdaki cogu kisi gibi hayatimin en zorli dönemlerinden birini yasiyorum. hatta hic bu kadar zorlanmamistim desem yeridir. cünkü ailem izmirde ve ben bir hayal ugruna, kariyer edinmek amaciyla geldim. türkiyede lisansi bitirdim buraya master okumaya geldim. ama cok zahmet cektim. halende cekmekteyim. ailem izmirdeyken ben sakaryada okuyordum. aileden uzak oldugum icin gurbetaciymis derdim. simdi ise gercek gurbeti yasiyorum. ama inanin cok sikinti cekiyorum. burda tek basimayim. ingilizce okuyorum. almancam o kadar kuvvetli degil. dilini dogru dürüst bilmedigin bir ülkede, sistemini tam bilmedigin bir üniversitede, kendim kazanip kendim yasamya calisiyorum ama cok zorlaniyorum. hep bir manevi destek ariyordum. ama bu isi yalniz basima götürmem gerektigini biliyorum. aylardir depresyondayim. basaramiycam diye korkuyordum ve halende o koku icimde bulunmakta. bazen neden geldimki diyorum, bazense iyiki geldim, tecrübe icin bile bir takim sikintilari cekmek gerek diyorum. tek basima yasam mücadelesi vermekteyim. burda hayat garip. insanlar aksamlari disari pek cikmazlar. haftasonlari gezerler, hafta ici herkes isinde gücündedir. okul ve is arasinda gidip geliyorum bende.

3-4 gündür dinlemekteyim, bugün iste calisirken en stresli anda bile yüzümün güldügünü beni etkilemedigini farkettim. bir kac olumsuz olay oldu. bu arada ben bir türk restorantinda garsonluk yapiyorum. telkinleri dinledikce daha iyi olacagima inaniyorum. en azindan simdi bana yararinin oldugunu hissetmeye basladim. ama en önemlisi bana yarari olacagina inanmaya baslayarak dinlemeye basladim. yarari olsun diye bos zamanlarimda, yada yatarken dinliyorum. vakit gectikce insallah daha cok iyi olacagima inaniyorum. bunca insanin yazdigi, ve onlarin iyi olduklarini söylemelerinin yalan olmadigina inaniyorum.

herkese güzel, mutlu, hayirli saglikli günler diliyorum. bir seyi kalpten isteyince gercekten oluyor, hatta kalpten isteyipte hayalini kurunca ve üzerinde ugrasinca inanin gerceklesiyor. yeterki hayal ettiginiz sey sizin icin yararli olsun. ben buna inandim ve yillar önce daha burdaki durumum sadece bir hayalken simdi zamaninda kurdugum hayallerin icinde yasamaktayim. yasam sikintilarimin disinda hersey güzel gidiyor. isin özüne bakarsam, buraya gelebilmenin, bazi seyleri basarabilmenin mutlulugu icerisindeyim. kendinze iyi bakin.
schizophren84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla