Konu: Reiki Nedir?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2011, 05:47 PM   #18 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Reiki Nedir?

Reiki enerji uygulama çalışmalarını günün belirli bir saatinde yapılması gerekliliği var mıdır?

Böyle bir tarife yoktur. Bununla birlikte yukarıda da belirttiğim gibi Reiki enerji çalışmaları kişide rahatlama hissi yaratacağı için kişi kendi için en uygun zamanı bunu dikkate alarak belirleyebilir.

Reiki ile çalışırken bazen enerji ellerimden akmıyormuş gibi geliyor, hiçbir şey hissetmiyorum. Gerçekten benden Reiki akıyor mu?

Kişi farkında olsa da, olmasa da aktarmaya aracı olduğu Reiki enerjisi her an ondan akmaya devam eder. Reiki enerji çalışmaları ile ne kadar çok pratik yapılırsa kişinin algılama yeteneği ve hassasiyeti o kadar artar, bilinçli farkındalığı gelişir. Bununla birlikte kişi Reiki enerjisi ile çalışırken, zihnini başka yere odaklamışsa, o süre boyunca Reiki enerjisi ellerinden akmasına rağmen bunu hissetmeyebilir. Fakat Reiki içerdiği bilinç ile akması gereken bölgeye akar ve burada yoğunlaşarak gerekli faydayı sağlar, kişi hissetmese bile.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla