Konu: Reiki Nedir?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2011, 05:45 PM   #16 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Reiki Nedir?

Reiki'ye uyumlandıktan sonra bazı rahatsızlıkların ortaya çıkabileceği söyleniyor. Doğru mu?

Reiki'ye uyumlanan kişi böylece evrensel yaşam enerjisinin kaynağına bağlanmış olur. Bu sevgi dolu, saf ve güçlü enerji kişinin fiziksel bedeni dahil, tüm enerji bedenlerindeki blokajları ve düşük frekanslı enerjileri yok edeceği için uyumlamadan sonra fiziksel ve duygusal bir arınma süreci geçirmek mümkündür. Bu süreç birkaç gün veya kişinin içinde bulunduğu fiziksel ya da duygusal ortamın zorluk derecesine göre biraz daha uzun sürebilecek baş ağrısı, ciltte döküntüler, eklem ağrıları, aşırı terleme, aşırı idrar, ishal, aşırı canlılık, uyku hali veya duygusal dalgalanmalar şeklinde ortaya çıkabilir. Bu durumlarda sabırlı olmalı, bol su ya da bitkisel çaylar içmeli, dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen gösterilmelidir. Ortaya çıkan bu çeşit rahatsızlıkların toksinlerden arınma olduğunu bilmekte fayda vardır. Bu belirtiler kişinin kendi iyileşme gücünün harekete geçtiğini yani bedendeki enerji blokajlarının çözüldüğünü gösterir. Bu süreçte yapılan Reiki enerji çalışmalarına ara verilmeden devam edilmesi önerilir.

Reiki enerjisi ile uygulama yaparken, el pozisyonları mutlaka belirtilen sırada mı olmalıdır?

Reiki uygulamalarında el pozisyonları, tepe çakradan başlar, bedenin belirli bölgelerinde devam ederek ayaklarda biter. El pozisyonlarının, öğrenildiği ilk günlerde özellikle de 21 gün süresince kişinin hem iç disiplinin gelişmesi, hem de bu konuda alışkanlık kazanması bakımından eğitmenin öğrencisine aktardığı sırada yapılması önerilir. Bununla birlikte "temel el pozisyonları" olarak aktarılan bu pozisyonların dışında da, ellerinizi bedeninizin ihtiyacı olan bölgesine koyarak Reiki enerjisini akıtabilirsiniz.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla