Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2011, 03:36 PM   #22 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Astral Seyahatte Ruhumuz mu Bedenimizle Ayrılıyor? Ruh Nedir? Ruhumuzu Bedenimizden Ayırabilir miyiz? Astral Beden Nedir?

Astral beden ruhun bir parçasıdır. Astral seyahate çıktığında astral bedenini kullanıyorsun. Ruh çok daha büyük ve geniş bir mekanizma. Yani ruh bedenimizle aynı büyüklükte değil. Çok daha büyük ve geniş öyle düşün. Astral beden sadece astral seyahatte kullandığımız bedendir. Normal bedenimiz et olan yani sadece ettir hiçbir özelliği yoktur. Bir kamuflajdır. Ruh ise kıyametten sonra da sahip olacağımız, dünya yaratılmadan önce de sahip olduğumuz bir varlıktır. Ruhlar eşit büyüklüktedir herkeste. Yani öldüğümüzde ruh ölmeyecek beden ölecek. Astral beden de ölecek ama ruh ölümsüzdür.

Ruh yüksek düzeyli enerji formudur. Ruh sayesinde insan bedenine enerji akışı sağlanır ve bedenimiz çalışır. Sinir sistemine elektriksel bir enerji aktarılır ve kaslarımızı çalıştırabilir, iskelet ve hareket sistemimizi kullanabiliriz. Ayrıca ruh otonom bazı faaliyetleri de sağlar. Bu faaliyetler dolaşım, sindirim... gibidir. Ruh bedenden sadece ölünce ayrılır. Onun dışında ayrılan astral bedendir.

Sen Paris'i imajine ettiğinde yarattığın paralel evrenden seyir başlar. Enerjisel olarak gerçek dünya boyutundaki Paris ile senin yarattığın imajinasyon eşlenir ve imajinasyon verdiğin yeri izlemeye başlarsın. Buna Mevlana seyr-i Zuhuri demektedir. Duru görünün temeli astral seyahate dayalıdır. Astral seyahat çıkıp dolaşması değildir ruhun. Bunu söyleyenler tamamen kafadan atmaktadır.


Yazıların tamamı alıntıdır.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla