Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2011, 03:25 PM   #80 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Nasıl İlerlemeli?

Buradaki yöntem basittir. Kisisel Huzur Prosedürünün temelidir. Sadece iki adım vardır:

1. Aklınıza gelen bütüne eski olumsuz duyguların bir listesini yapın. Korku, geriçevrilme, suçluluk, öfke, iskence, gözyası veya diger olumsuz duyguları ekleyin. En büyükleri ve en küçükleri ekleyin, ama en büyükler üstte olsun. Bunun nedeni ilk olarak onları etkisiz hale getirecek olmanızdır. İlk seferinde hepsi aklınıza gelmediginde endiselenmeyin. Zaman içerisinde meydana geldiklerinde listeye ekleyebilirsiniz.

2. Ardında, her gün listenizden “bir agaç kesmek” için Temel Reçeteyi kullanın. Olumsuz duygu (agaç) kalmayana kadar günlük olarak bunu yapmaya devam edin. İlerlemenizi “gözlemlediginizden” emin olun. Programınız izin veriyorsa bunu günde bir kereden fazla yapabilir ve seans basına birden fazla agaç kesebilirsiniz. Ancak, her bir agacı ayrı olarak ele almalısınız. Temel Reçete ile aynı kısa gezinti sırasında hepsini bir araya toplamayın. Süreci uyguladıktan birkaç gün sonra “büyük agaçların” artık yasamınızda gözükmedigini fark edeceksiniz. Bu tipik bir seydir ve içerisinde çok fazla özgürlük vardır. Keyfini çıkartın.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla