Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2011, 03:06 PM   #76 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Sırt Agrısı

Sırtlarında önemli hasarlara neden olan ve agrılarının nedeni röntgenlerinde açık olan bir çok kisi tanıdım. Yine de, EFT’nin birkaç dakika uygulanmasının ardından agrıları sasırtıcı bir sekilde yok oldu.

Bu, kaslarda gerginligin ortaya çıkması ve bunun eklemlerimizde anormal zorlamalar yapılması gerektirdigini fark edene kadar anlamlı gelmeyebilir. EFT ile kastaki gerginligin azaltılması böylece eklemlerdeki gereksiz gerginligi azaltır. Sonuç daha az agrıdır. Bugüne kadar azalttıgım sırt agrısının sayısını unuttum. Bazı agrılar tamamen yok olur ve hiç geri gelmezken, bazıları agrıyı uzak tutmak için günlük bir vurus rutini gerektirir.

Bas Agrıları ve Mide Agrıları

Bu semptomlara iliskin olarak sahitlik ettigim vakaların en az %90’ının iyi tepki verdigini tahmin etmekteyim. Bir çogu, Temel Reçeteyi kullanarak birkaç dakika içerisinde tamamen yok olmustur.

Karpal Tünel Sendromu

Karpal tünel bilek agrısı 7’de olan Anne’le bir aksam is yemegi yiyorduk. Temel Reçeteyi 2 dakikadan az uyguladıktan sonra agrı tamamen yok oldu ve görüsmemizin sonuna kadar geri gelmedi.

Baska hiçbir sey ona bu rahatlamayı saglamadıgı için elbette sasırdı. Yollarımız bundan sonra bir daha kesismedi, bu yüzden ne kadar süre devam ettigini bilemiyorum. Bu, sorunun tekrar geri gelme egiliminde oldugu ve ilave vurusun gerekli olabilecegi çesitte bir sorundur.

Psoriyazis

Donna’nın psoriyazisi ayakkabılarını giymekte güçlük çektirecek kadar kötüydü. İlaç tedavisi yardımcı olmuyordu. Birkaç gün boyunca düzenli olarak vurus uyguladı ve %90 iyilesme sagladı.

Alerjiler

Bunlar genellikle iyi tepki verirler. Bir çok insanın sinüs akıntısı, kasıntılı gözler, hapsırma ve diger alerjiyle ilgili semptomları yok ettiklerini gördüm.

Kabızlık

Sonuçlar burada çok farklılık göstermektedir, ama deneyimlerime göre genellikle basarı elde edilir. Kisi bir vurus seansında ani ve kalıcı iyilesme saglar. Digerlerinin yıllar süren kabızlıgın azalması için birkaç hafta boyunca günlük olarak vurus uygulaması gerekir.

Lütfen fiziksel rahatsızlıgınızdan her zaman hemen kurtulamayacagınız ve kimi zaman vurusun ise yaramıyor olabilecegini hatırlayınız. Sabırlı ve ısrarcı olun. Tek harcadıgınız sey zamandır. Buna devam ederseniz sans sizin yanınızda olacaktır. Bu sadece kabızlık için degil bütün rahatsızlıklar için geçerlidir.

Görüs

EFT ile en azında geçici bile olsa görüslerini düzelten bir çok insan gördüm. İnsanlar benimle sahneye çıkar, görüs için Temel Reçeteyi uygular ve ardından daha net bir görüs bildirir. Bunu devam ettirmedim ve bu nedenle kalıcı degisiklikler söyleyemiyorum. Ancak, kalıcı düzelmenin ısrarcı olundugunda saglanabilecegini tahmin ediyorum.

Mafsal İltihabı


Mafsalla ilgili agrı genellikle Temel Reçeteyle azaltılır. Bunu bir çok kez gördüm. Ancak, temelde yatan durum yüzünden geri dönebilir. Bu yüzden, semptomları ve temelinde yatan hastalıgı belirlemelisiniz.

EFT ile mafsal iltihabını geri çevirebilir ve sonsuza kadar kurtulabilir misiniz? Bunu bilmiyorum, çünkü edindigim bilgilere göre bu amaçlar dogrultusunda hiç kimse bu teknikleri ısrarlı bir sekilde kullanmamıstır. Geleneksel bilgelik bize mafsal iltihabının geri çevrilemez oldugunu söylemektedir. Tedavi edilemez. Sadece yakalanabilir.

Ancak, 1986 yılında bana mafsal iltihabı teshisi kondu ve bugüne kadar hiçbir izini görmedim. O an EFT’yi kullanmadım, çünkü daha bilmiyordum. Oruç ve beslenme biçimimde, yasam tarzımda ve zihnimde degisikliklerin bir sonucu olarak kaldı. EFT’nin tedavimi hızlandırabilecegine ikna oldum.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla