Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2011, 03:00 PM   #75 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Sorular ve Cevaplar

S. Kurtulmak ne kadar sürecektir?

Bunun katı veya hızlı bir kuralı yoktur. Semptomlar genellikle birkaç dakika içerisinde yok olsalar da birkaç saatlik bir gecikmis tepki vardır. Temelde yatan hastalıktan kurtulmak günler, haftalar veya aylar sürebilir. Bu yüzden ısrarcı olun. Ve doktorunuza danıstıgınızdan emin olun. Bir çok insan iyilesme gerçeklestiginden ilaç tedavisine devam etmemeyi ister. Bu sadece doktorunuzun rehberliginde yapılmalıdır.

S. Bir kerede birden fazla semptomu belirleyebilir miyim?

Hayır. Temel Reçeteyi her semptomda bagımsız olarak kullanın. En siddetli semptomla baslayın ve siddet sırasına göre devam edin. Bir semptom üzerinde çalısmanın digerlerinden kurtulma saglaması durumunda sasırmayın. Bu sıkça meydana gelir.

S. EFT’den uzun süreli, siddetli hastalıklar konusunda gerçekten sonuç beklemeli miyim?

Geleneksel bilgeligin bir çok uzun süreli hastalıgın kisinin saglık profilinin kalıcı demirbası oldugunu ileri sürdügünün oldukça farkındayım. Bundan dolayı, enerji sistemine yöntemli bir sekilde vurarak bunların oldukça azalacagı veya yok edilecegini ileri sürmek radikal olur. Karsılastıgım neredeyse herkesin inançlarının dısında bir sey. Ancak, bunun bir çok irkiltici örnegini sahsen gördüm ve bunları size bildirmezsem ihmalkar davranmıs olurum.

S. Temel Reçeteyi sorunuma ne sıklıkla uygulamalıyım?

Bas agrıları, agrı, mide bozulması vs. gibi semptomlar için Temel Reçeteyi ne zaman rahatlamak isterseniz o zaman kullanın. Temelde yatan hastalık için, sonuçlar sizi tatmin edene kadar günde 10 kere yapılmalıdır. Temel Reçete ile günlük 10 kısa gezinti güne dagıtılmalıdır. Bunun yapmanın iyi bir yolu, bunu günlük alıskanlıklarınıza baglayarak bir alıskanlık seklinde yapmanızdır; örnegin:

- Sabah uyandıgınızda
- Gece yataga gittiginizde
- Her yemekten hemen önce
- Banyoyu her kullandıgınızda

Ayrıca, EFT’nin fiziksel rahatsızlıga neden olabilecek bütün belirli olaylara kullanmak önemlidir. Kisisel Huzur Prosedürünün kullanılması da yardımcı olacaktır.

S. Çesitli fiziksel rahatsızlıklarla olan deneyimlerinizden bazıları anlatabilir misiniz?

Asagıda sıralanan örneklerin, EFT'nin belirleyebilecegi olası rahatsızlıklardan sadece ufak bir bölüm oldugunu hatırlayınız.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla