Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2011, 02:54 PM   #74 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Fiziksel İyilestirme İçin EFT’nin Kullanımı

Zihin-vücut iliskisinin mevcudiyeti hakkında EFT’den daha açık bir kanıt yoktur. Su ana kadar bir çok seviyede sasırtıcı fiziksel iyilesmeye sahitlik ettiniz ve umarım yasadınız.

Asagıda kısmi veya tam basarıyla EFT tarafından belirlenmis olan fiziksel rahatsızlıkların bir baslangıç listesi vardır:

Bas agrıları, sırt agrısı, boyunda ve omuzlarda sertlik, eklem agrıları, kanser, kronik yorgunluk sendromu, deri veremi,ülserli kolit, psoriyazis, astık, alerjiler, kasıntılı gözler, vücut yaraları, döküntüler, uykusuzluk, kabızlık, irritabl bagırsak sendromu, görüs, kas sıkılıgı, arı sokmaları, idrar sorunları, sabah bulantısı, PMS, cinsel islevsizlik, terleme, zayıf koordinasyon, karpal tünel sendromu, mafsal iltihabı, parmaklarda hissizlik, mide agrıları, dis agrıları, titreme, çoklu deri sertlesmesi.

Bunlardan daha çok vardır. Tam bir liste bundan birkaç kat uzundur.

Her Şeyin Üzerinde Deneyin

EFT’yi bana sunulan bütün fiziksel rahatsızlıklarda kullandım ve defalarca sasırtıcı sonuçlar elde ettim. %100 basarı elde etmedim (zaten kim eder), ama EFT genellikle hiçbir seyin ise yaramadıgı durumlarda irkiltici bir rahatlama sagladı.

İyilestirme bilimlerinin genis çapta çareler gelistirdigi insanın basına gelen binlerce fiziksel rahatsızlık vardır. Bu çareler ilaçlar ve cerrahiden zihinsel betimle orucuna kadar degismektedir. Kimi zaman insanların bazıları için sonuç vermektedirler. Ancak, hiçbiri bütün insanlar için her zaman ise yaramamaktadır. Deneyimlerime göre, EFT her iyilestiricinin çantasına koyması gerektigi kadar ise yaramaktadır. Ve bir adım ileriye geçecegim. Bir iyilestiricinin kullandıgı ilk araçlardan biri olması gerektigini düsünüyorum. İste nedenleri:

- Semptomlardan kurtulma genellikle anidir.
- Hiçbir seyin ise yaramadıgı yerlerde genellikle ise yarar.
- Uygulanması kolaydır.
- Çok az zaman alır.
- Alıskanlık yaratmaz.

Diger iyilestirme tekniklerinin bu iddialarda bulunup bulunamayacagını bilemiyorum. Siz? Yine de, EFT tıbbın veya diger iyilestirme uygulamalarının yerini almaz. Diger iyilestirme pratisyenleriyle birlikte çalısmak en iyisidir.

EFT’nin fiziksel iyilesme alanının en iyileri arasında göze çarpan bir yere sahip olması inkar edilemez. En dikkatsiz gözlemci bile sonuçları büyük bir saygıyla karsılamalıdır. Ancak belirgin olan soru neden ise yaradıgıdır.

Asıl tasarımı duygusal sorunları belirlemekse, neden aynı süreç fiziksel sorunlarda bu kadar göze çarpan bir sekilde ise yaranmaktadır? yilestirme bilimini çevreleyen bir çok gizem vardır ve bu nedenle bu alandaki arastırmalar sonu olmayan bir süreçtir. EFT bir istisna degildir.

Vücutta kanın düzgün akısının kisinin fiziksel saglıgı için hayati bir önem tasıması gibi, vücudun enerji sisteminin düzgün akısı da hayati bir önem tasır. Bu yüzden, bunun EFT ile dengelenmesi fiziksel iyilesmeyi desteklemelidir.

Olumsuz duyguların fiziksel rahatsızlıklara katkıda bulundugu inkar edilemez. EFT’nin bu olumsuz duyguları etkisiz hale getirdigi kapsamda, fiziksel semptomların azaldıgı görülmektedir.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla