Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2011, 02:12 PM   #70 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Bagımlılık Nasıl Belirlenir?

Bu apaçık ortadadır. Sadece Temel Reçeteyi bagımlılıga yöneltin ve gün boyunca tekrar edin. Bagımlılıga neden olan endiseleri azaltmaya yardımcı olacak ve Psikolojik Tersine Çevrilmeleri düzeltecektir.

Ancak, Düzenin PTÇ’yi kalıcı olarak yok etmedigini hatırlamalıyız. PTÇ genellikle geri gelir ve bagımlılıklar durumunda bu daha sıktır.

Bu yüzden önemlidir... Temel Reçeteyi günde en az 15 kez uygulamanız gerekecektir. Günde 25 kez tavsiye edilir.

Bu, endisenizi ve böylece tutkularınızı düsük bir seviyede tutacak ve sürekli olarak PTÇ’nin gizli ama hasar verici etkilerini yolunuzdan kaldıracaktır. Zamanla, PTÇ bir sorun olarak yavas yavas yok olacak ve azalacaktır.

Günde 25 kez tavsiyesi, gün boyunca vurus yapılacak sekilde aralıklara bölünmelidir. Bunu yapmak için (1) size anımsatmak için her yarım saatte bir sesli uyarı verecek bir saat alın veya (2) asagıdakiler gibi alısılmıs günlük rutinlerinizle birlikte yapın...

- Sabah uyandıgınızda.
- Gece yataga gittiginizde.
- Her yemekten önce.
- Banyoya her gidisinizde.
- Arabaya her binisinizde veya inisinizde.
- Telefonu her kapattıgınızda.
- Her oturusunuzda.
- Her ayaga kalkısınızda.
- Evinize her girisinizde veya çıkısınızda.
- Bir giristen her geçisinizde.

İnsanların farklı rutinlere sahip oldugu ve bunların bazılarının sizin için pratik olmadıgı bellidir. Size bir fikir vermek açısından sıralanmıslardır. Kendi durumlarınız için kendi listenizi uyarlayın.

Kimi zaman kendinizi Temel Reçetenin yapılmasının digerlerinin sizin akıl saglıgınız hakkında süphe duymasına neden olabilecegi partiler veya restoranlar gibi sosyal durumlarda bulursunuz. Bu durumda, izin isteyin ve banyoya veya arabanıza ya da rahat olan baska herhangi bir yere gidin.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla