Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2011, 09:00 AM   #4 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı
 
imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

Günaydın sevgili günlüğüm
dün bahsettiğim gibi hayatımın (şimdilik) 5 farklı alanında değişim yapmak istiyorum..aslında 6. olarak eğitim hayatı da gelebilir ama şu an sadece kendimi daha iyi hissetme kısmına odaklıyım..o yüzden şimdilik onu listeme katmadım..
şunu bilmelisin ki bu listem tabi ki eğilmez bükülmez sabit bir liste değil...anabaşlıklar uzun süre değişmese de altında yeralan eylem maddelerinden bazılarına zamanla yenileri eklenebilir veya çıkarılabilir..hatta yeni anabaşlıklar bile eklenebilir..bu sadece başlangıç ve temel için..

dünden itibaren söz verdiğim gibi, bir gün içinde her ana başlıktan (en az) bir eylem maddesini gerçekleştirmeye karar vermiştim..böylelikle iyileşmesini istediğim her alan için aynı anda birşeyler yapmış olacağımı düşünüyorum..ve her alanda eşit miktarda ilerleme olacağını düşünüyorum..

ve şimdi dün itibariyle bu verdiğim sözü ne kadar yerine getirdiğimi anlamak için kendimi kontrol ediyim şimdi...

dün 8 ocakta neler yapmışım :

*Sağlık ve fiziksel rahatlık konusunda 4 tane eylem maddesini gerçekleştirmişim

* kişisel bakım konusunda : 5 tane eylem maddesini gerçekleştirmişim

* kıyafet ve gardrop çalışmalarımda : 1 eylem maddesi gerçekleştirmişim

* Saç rengi ve modeliyle ilgili : 1 eylem maddesi gerçekleştirmişim

* psikoloji ve motivasyonla ilgili : 4 eylem maddesi gerçekleştirmişim

başlangıç için hiç de fena görünmüyor..dikkatimi çeken şeylerden birisi de bazı gerçekleştirdiğim şeylerin aslında çok kolay ve küçük işler olduğunu ve aslında onların zaten günlük hayatımın içinde bir parça olduğunu farkettim..tek farkı bunu yaptığımın farkına vararak yapmaktı..yani düşünerek yapmak...tabi ki beni zorlayan maddeler de olmadı değil

gerçekleştirdiğim eylem sayısını değerlendirecek olursam..saç ve kıyafet konusu üzerinde daha fazla eylem ve çalışma yapmam gerektiğini görüyorum.. hangi alanda kaç eylem yapmışım bunu hergün yazıcam günlükcüm..
__________________

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla