Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2011, 11:00 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Parayla İlgili Bir olumlama...

Merhabalar,

Bilinçaltımız çevremizde olup biten görsel, işitsel vs. her şeyi kaydederler. Her birimiz yaşadığımız olaylar ve deneyimlerden farklı şekillerde etkileniyoruz ve çeşitli inanç kalıpları oluşturuyoruz. Bunlar bilinç düzeyinde değil bilinçaltında gerçekleşir. Bizler de bu bilinçaltı kayıtlarıyla kendi gerçekliğimizi yaratırız.

Geçmişten bugüne taşıdığımız tüm olumsuz inanç kalıplarımızı bulup iptal ederek yerine olumlu kayıtlar yerleştirmeye olumlama denir. Kısaca bu şekilde açıklayabilirim. Umarım açıklayıcı ve anlaşılır olmuşumdur.

Olumlamalar bölümünde bir çok olumlamaya ve olumlamalar hakkında genel bilgilere sahip olabilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla