Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2011, 04:49 PM   #19 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: UYKUDA GELECEĞİ GÖRME

Alıntı:
papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bende uzun bir zamandan beri aynı rüyayı görüyorum... Sanki gerçek gibi ve çok gördüm.. :( Rüyamda ailemin ve çevremin baskısıyla okadar çok sevmediğim hatta hiç sevmediğim bir adamla evleniyorum. Niye evlendiğimi de bilmiyorum o kısmı görmüyorum. Neyse; sonra çok pişman oluyorum ben niye evlendim diyorum, anneme babama beni niye onla evlendirdiniz diyorum.
Sice bu rüya gerçekleşir mi?.. Bence grçekleşebilir... şu anda sevgilimde yok.. Ben aşık olduğum ya da gerçekten sevdiğim biriyle evlenmek isterim. Sizce bu durumu nasıl bozabilirim?.. :(
Merhabalar, papatyagibiyaşamak

Bu güzel nickiniz, bana kendimi uçsuuuzzz bucaksız, kır çiçekleriyle dolu bir tarlada, kollarımı kocaman açmış o güzel çiçeklerin kokusunu içime çekiyormuş gibi hissettirdi.

Rüyalarımızdan bazen geleceğimizle ilgili kararlar verirken yararlanabiliriz. Dolayısıyla mümkün olabilir elbette. Rüyasının çıktığını söyleyen birçok insan vardır.

Ancak merak ettiğim bir şey oldu yazdıklarınızın içinde. Şu an sevgilinizin olmaması mı size bu rüyanızın gerçekleşmesini mümkün kılan? Hayatta hiçbir şey imkansız değildir. Ancak bazı şeyler kendi seçimimizdir. Neden gerçek olabileceğini düşündünüz? Belki pişman olacağınıza inandırdıysa bu rüya sizi böyle bir durumda karşılaşırsanız reddetme yoluna da gidebilirsiniz. Seçim sizin.

Aşık olduğunuz ve sevdiğiniz biriyle evlenmek istemeniz çok normal bir durum. Herkes sevdiğiyle evlenmek ister. İstemek her zaman yeterli bir şey değildir. Önemli olan bunu seçiyor olmanız. Ben aşık olduğum ve sevdiğim kişiyle evlenmeyi seçiyorum demeniz gerekir.

Bir de rüyanıza çok fazla takılmayın. Bilinçaltımız rüya ile gerçeği ayırt edemez. O nedenle gerçekten olmuş gibi hissedebilirsiniz. Bir süre belki etkileyebilir ancak kısa süre sonra unutursunuz. Yani hemen gelecekle ilişkilendirmememiz gerekir özellikle bu tür olumsuz duygular hissettiren rüyalarımızı.

Işığınız sevgi, gönlünüz aydın olsun.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla