Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2011, 04:35 PM   #9 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Vizesiz Gidebileceğimiz Ülkeler...

Alıntı:
smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
madem hayal kuruyoruz, en azından hayallerimize sınır olmasın, japonlar çok ufak tefek oluyorlar kaybolma ihtimalleri yüksek:) italyanları tavsiye ediyorlar, yani öyleymiş:) yalnız japonyada master yapan bir mühendisin anıları vardı "burası sendai" diye çok güzeldi, google grupta bulursam teker teker senin için ekliycem buraya eminim çok beğneceksin:)
Yaaa çok komiksinnnn...

Sınır koymuyorum da mesele boysa Japonlar tam bana göre. Nitekim birlikte kayboluruz. Kimse rahatsız etmez. Boyu boyuma göre olur da tabii huyu huyuma olur mu bilemem orasını.

Valla nedense İtalyanlara karşı bir zaafım yok. Aslında şu memleketin erkekleri iyidir gibi bir düşüncem de yok. Mis gibi memleketimizde erkekten bol ne var. Laf aramızda ben bebek suratlı beyleri seviyorum daha çok.

Ne ekliceğini merak ettim. Kesin komik bir şeydir. Bekliyorum.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla