Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2011, 01:56 AM   #48 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Vaka Hikayesi 13 – Suçluluk ve Uykusuzluk

Audrey bir terapistin talebi üzerine tanıstıgım oldukça huzursuz bir kadındı. Bütün hayatı boyunca fiziksel, zihinsel ve cinsel olarak iskence görmüstü ve herhangi bir terapist için oldukça zorlayıcı olacak bir uzun duygusal sorunlar listesi vardı.

Audrey ile sadece 45 dakika görüstüm. Bu süre içerisinde, evinin yanmasından dolayı büyük bir suçluluk duydugunu ögrendim. Bir gece mum yanarken uyuyakalmıs. Sonradan kedisi mumu devirmis ve yangın baslamıs.

Burada suçlulugun bulunmadıgı açık bir sekilde belli olsa da, Audrey için durum bu degildi. Gözyası dökmeden bu konu hakkında konusamıyordu. Bütün görüsme boyunca kendini suçladı.

Onda EFT uyguladım ve suçluluk duygusu yok oldu. Test etmek için, konuyu baska yerlere çekerek 20 dakika geçmesine izin verdim. Ardından bana evinin yanması ile ilgili hikayeyi anlatmasını istedim. Terapistinin saskınlıgı ile birlikte sıradan bir sekilde “Benim hatam degildi” dedi ve bir baska konuya geçti. Gözyasları yok. Duygusal yogunluk yok. Suçluluk birkaç dakika içerisinde kolay bir sekilde yok oldu.

Size bunu bir noktayı örneklemek için anlatıyorum. EFT, degisikliklerin oldukça normal hissedilecegi kadar güçlüdür. Bundan dolayı, suçluluk gibi belirli sorunlar için EFT’yi kullanırken “herhangi bir farklılık hissetmeyebilirsiniz”. Ancak zaman geçtikçe dediginize dikkat edin. Sorunun uzaklasmasına izin verme egiliminde olacaksınız ve duygusal alanınızın herhangi bir kısmını isgal etmeyi bırakacaktır.

Herhangi bir gösteri olmadan yok olacaktır. Bu güçlüdür ve aslında tam olarak istediginiz seydir. Duygusal özgürlükte sondur.

Audrey ayrıca uykusuzluk sorunu çekmekteydi. Çok az uyuyordu, belki de gecede iki saat ve bunun için ilaç alması gerekiyordu. Seansımızın sonunda onu terapistin ofisindeki masaya yatırdım ve uykusu için EFT uyguladım. 60 saniye içerisinde uykuya daldı. 30 dakika kadar daha terapistle konusmak için kaldım ve bu sürenin sonunda Audrey gürültülü bir sekilde horluyordu. “Baygın” gibiydi. İlaç yok, hap yok, sadece kötü derecede bozulmus enerji sistemine vurus vardı.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla