Alıntı:
smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı
internetle web tarayıcılarıyla ilgili pek bilginiz yok sanırım o yüzden böyle yanlış anlama oldu, site isminizi yayınlamıyor, bu sitede varolan milyonlarca kelimeden hangisini aratırsanız, google hepsini bulur, aranan kelime isminiz gibi internette çok bulunmayan bir şeyse, ilk sayfada isminizi verir google, bu siteyle alakası yok, iyi yıllar şimdiden. |
Teşekkür ederim ama bu siteyle alakası olduğunu idda edecek kadar bilgim var.diğer üye olunan internet sitelerinde ayrı olarak web de yayınlanmasın die ikonlar oluyor.bunda da var diye düşündüm.ve bu güne kadar üyesi olduğum hiçbir sitede adım kesinlikle çıkmıyordu gerçek adımı kullanmama rağmen .hemde ilk sırada yani.kesinlikle çıkmıyordu neden burda ilk defa kullandığım ismim googleda çıkıyor.en azından gizlilik ayarları olsun ve benim kendi tercihim olsun yayınlanığ yayınlanması.ayrıca bende dijital bir firmada çalışıyorum ve çalıştığım yerde bu siteye benzer bir sürü site yapıyor arkadaşlarım ama hiçbirinde böyel bişey olmuyor.sizin dediğinizide onlara sordum gerçekten böylemi diye alakası olmadığını gizlilikle alakası olduğunu söylediler .yine bu siteyle alakası olduğunu düşünüyorum.ve eğer bu siteye güvenip rahat rahat kullanıp adımı da yazmaya hakkım var sonuçta ama ben her adımı kullandığım şeyde bu şekilde googla çıkmasını ilk defa duyuyorum.açıkçası