Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2007, 07:26 PM   #5 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: limonata diyeti 2 bölüm

kadir beyciğim ben yemek yemeyi unutanlardan olduğum için.diyetin bu yönü bana hiç zor gelmedi..şimdi lerzanın yazdıklarını okuyunca dank etti..ben bu diyeti buraya koymadan önce ablama sordum.kendisi mutfakta harikalar yaratan,bir biber, bir patlıcan ve iki üç ufak tefekle menüler hazırlayanlardandır..böööyle kadınlar daima sinirimi bozmuştur laf aramızda...ben dolaplar dolusu malzeme olsa, ya ben napcam dediğimde,gelirler beni dışarı kovarlar,harikalar yaratma işine girişirler,işin fenası bende bunlardan iki tane var...herbiri sekiz yaşında mutfağa girdi..benden utanmasalar kendi mamalarını bile kendileri hazırlayacaklarmış nerdeyse...neyse mutfakta bu kadar yetenekli olanların gram hesabıyla yaşadıklarınıda biliyoruz...kesinlikle kilo değil..işte bilirkişi olarak ablama sordum..enteresan dedi..peki bizim sitede faydalananlar olurmu acebaaa..dedim neden olmasın dedi...ben diyetlerden anlamam...ama akağaç şurubunu bulucam,satılıyormuş..en azından c vitaminini konsantre bir şekilde almak istiyorum..kemik çuvalı gibi dolaşmak istemiyorum ortalarda bu yüzden yemeyede devam edicem...bu sitede bulunan herkes akıllıdır,bu diyeti yapsalar bile öööyle yemeden içmeden yapacaklarını sanmıyorum..haa...faydası olmazmı diyorsunuz...olsun...c vitamini almış olurlar. yinede sööölim ben bu konunun cahiliyim, benim diyetlerim aksi yönde olmuştur sadece faydalı olmak istedim.. saygılı sevgiler