Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2010, 12:27 PM   #36 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Vaka Hikayeleri

Topluluk huzurunda konusma korkusu – Astım – Cinsel Taciz
Endise ve tırnak yeme – Örümcek korkusu – Kahve bagımlılıgı
Alkolizm – Keder – İgne korkusu
M&M fıstık bagımlılıgı – Fiziksel agrı – Bel agrısı
Suçluluk ve uykusuzluk – Kabızlık
Vücudundan utanma – Deri veremi – Ülserli kolit
Panik atak – Asansör Korkusu


Asagıda EFT ile gerçek sonuçlardan bazı örnekler bulacaksınız. EFT’yi çok çesitli sorunlarda eylem halinde gösterir ve size ne beklemenize dair paha biçilmez bir kanı saglar. Kimisi dogrudan sizinle alakalı olmasa bile hepsini okuyun. Bu tekniklerin nasıl ise yaradıgı ve bir soruna uygulanabilen bir teknigin bir baskasına uygulanabilecegine dair bir çok örtüsme vardır.

Ayrıca, EFT egitiminizin önemli bir bölümü çok çesitli rahatsızlıklarda kullanılabilecek olan çesitli YAKLASIMLARI tanımanızdır. EFT insan tarafından bilinen nerdeyse bütün duygusal ve fiziksel rahatsızlıklara uygulanır ve prosedürün kendisi her bir rahatsızlık için temelde aynıdır. Ancak, YAKLASIMLAR çok fazla degisiklik gösterebilir. Asagıdaki vaka hikayeleri size çesitli yaklasımlar hakkında bazı kanılar saglar. Yazılı olan sayfalarda yapabileceklerimizle sınırlıyız.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla