Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2010, 11:46 AM   #32 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Genellestirme Etkisi


Daha önceden söylemis oldugum gibi, sizi EFT’nin etkileyici bir özelligini tanıtmak istiyorum. Buna Genellestirme Etkisi diyorum, çünkü EFT ile birkaç iliskili sorunu belirledikten sonra süreç bu sorunların tamamı üzerinde genellesmeye baslar. Örnegin, iskenceye dair 100 travmatik anıya sahip olan birisi EFT’yi kullandıktan sonra sadece 5 veya 10 tanesini etkisiz hale getirdikten sonra tamamının yok oldugunu görebilir.

Bu bazı insanlar için irkilticidir, çünkü yasamlarında bu tekniklerle bitmek bilmeyen seanslar sürecegini düsündükleri çok fazla travma vardır. Durum bu degildir, en azından genellikle. EFT çogu kez sadece birkaç agacı kestikten sonra bütün ormanı temizler.

Bunu Her Seyde Deneyin


Bu kurs vaka hikayeleriyle doludur. Bunların amacı, EFT’nin gerçek dünyada nasıl ise yaradıgını ögrenmenizi saglamaktır. Asagıda verilmis olanlara ait sorunları da kapsarlar...

** topluluk huzurunda konusma korkusundan siddetli savas anılarına,

** çikolata tutkusundan uykusuzluga, ve

** hıçkırıktan çoklu doku sertlesmesine kadar.

EFT tarafından belirlenebilecek duygusal ve fiziksel sorunlarda sınır olmadıgını biliyorum. Bundan dolayı, BUNU HER SEYDE DENİYORUM! Ve sizin de aynısını yapmanızı tesvik ediyorum. İnsanlar bana durmadan “_________ ise yarayacak mı?” diye soruyorlar ve ben de her zaman “Deneyin!” yanıtını veriyorum. Sonuçlara sasırmaktan artık vazgeçtim. İlerleme çogunlukla elde edilmektedir.

Ancak, bu “Her seyin üzerinde dene” düsüncesi sagduyuyla yorumlanmalıdır. Amacı, EFT’nin olasılıkları hakkında farkındalıgınızı arttırmaktır. Bundan dolayı, EFT’yi ciddi akıl rahatsızlıklarında veya bu alanda düzgün bir sekilde egitim almadıgınız ve hak kazanmadıgınız SÜRECE denemeyin.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla