Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2010, 11:29 AM   #30 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Israr Karsılıgını Verir

EFT’ye yeni baslayan biri olarak, belirli bakıs açılarını tanımlayabilme ve Temel Reçete ile bunları belirleme deneyimi yönünden eksik olabilirsiniz. Bu normaldir. Sadece sahip oldugunuz duyguya yönelin ve Temel Reçete ile bu duyguyu belirleyin. Bilinçaltınız ne üzerinde çalıstıgınızı bilebilir. Bu “duyguyu”, “Bu duyguya sahip olsam da, kendimi derinden ve tamamen kabul ediyorum” diye giden bir Düzen dogrulaması ve “bu duygu” diyen bir Anımsatıcı Cümle ile belirleyebilirsiniz.

Lütfen Temel Reçete ile belirlenen sorunların büyük bir kısmının sayısız bakıs açısıyla yüklü olmadıgını kavrayınız. Bir çok sorunun tanımlanması kolaydır ve aynı kolaylıkla rahatlatılır. Daha karısık sorunlardan birine sahip olmanız ve bunun belirli bakıs açılarını tanımlayamamanız durumunda, size 30 gün boyunca günde bir kez (yaklasık günde 3 dakika) “bu duygu” ve “bu sorun” için 3 tur Temel Reçete uygulamanızı öneririm. Bilinçaltınızın gerekli olanı ortaya çıkarma yolu vardır ve 30 gün dolmadan rahatlamıs olmalısınız. Sizin de söyleyebileceginiz gibi, EFT oldukça esnek bir süreçtir ve genellikle sizin farkında olmadıgınız sorunlarda ilerleme saglar.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla