Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2010, 05:24 PM   #28 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

EFT’nin Nasıl Uygulanacagına İliskin İpuçları

Test Etme -- Bakıs Açıları -- Devam Eden Karsılık -- Mümkün Oldugunda Spesifik
Olun -- Genellestirme Etkisi -- Bunu Her Seyde Deneyin -- Kısa ve Öz Olarak EFT


EFT’nin uygulanması dikkat çekecek derecede basittir. Sadece, sorununuzu hedef alan bir Düzen dogrulaması ve Anımsatıcı Cümle ile birlikte 1 dakikalık Temel Reçete uyarlayabilirsiniz. Ardından, sorun yok olana kadar gerekli oldugu miktarda tur yapın.

Bu kolay süreç, genel anlamıyla sisteminizin yeniden yapılanması için ısrarlı bir sekilde uygulanabilir.

İnsanların yasamları boyunca frenlerini basılı tutarak gitmelerine neden olan korkular, öfke, keder, depresyon ve diger olumsuz duyguları bosaltır. Ve yol boyunca size bas agrıları, astım, agrı ve bitmez gözüken fiziksel rahatsızlık listesinden kurtarabilir.

Kursun bu bölümü bazı faydalı anlayıslarla ipuçları vermekte ve böylece EFT’yi daha iyi kullanmanızı saglayabilmektedir. Sizi sahne arkasına götürür ve yeni becerilerinizin altında daha sıkı bir temel kurmanızı saglar.

Test Etme

Bu, ilerlemenizi ölçebileceginiz bir ölçüt saglar. Örnegin, Temel Reçetenin çesitli turları uygulandıkça 6’dan baslayabilir ve 3’e kadar gidebilir, ardından 1’e ve son olarak 0’a varabilirsiniz.

Her zaman için, hakkında düsündügünüzde veya düsünmediginiz O AN var olan yogunlugu ölçün. Hatırlayın, Temel Reçete düsünce veya duruma kendinizi açtıgınızda enerji sisteminde O AN var olan bozuklukları dengeler.

Ne sekilde ise yaradıgına bir örnek. Geride bırakmak istediginiz bir örümcek korkunuz oldugunu düsünelim. Herhangi bir duygusal yogunluk yasamanıza neden olabilecek bir örümcek yoksa, gözlerinizi kapatın ve bir örümcegi hayal edin veya bir örümcegin sizi korkuttugu bir geçmis anı hayal edin. Onu düsünürken O ANDA var olan yogunlugunuzu 0’dan 10’a kadar bir ölçekte degerlendirin. Örnegin, 7 olarak degerlendiriyorsanız, ilerlemenizi ölçebileceginiz bir ölçüte sahip olursunuz.

Simdi bir tur daha Temel Reçete yapın ve tekrar örümcegi hayal edin. Önceki duygusal yogunlugunuzdan herhangi bir iz yoksa basardınız demektir. Diger yandan, bu sefer 4 olarak degerlendirirseniz 0’a ulasana kadar takip eden turları uygulamanız gerekir.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla