22-12-2010, 08:58 PM
|
#11 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar
Hassas Nokta
İki adet Hassas Nokta vardır ve hangisini kullandıgınız önemli degildir. Gögsün sol ve sag üst kısımlarında bulunurlar ve bunları su sekilde bulabilirsiniz:
Gırtlagın bir erkegin kravatını bagladıgı alt kısmına gidin. Bu alanı incelediginizde gögüs kemiginin üstünde U sekilli bir çentik bulacaksınız. Bu çentigin üst kısmından göbeginize dogru yaklasık 10 cm asagı inin ve sola (veya saga) dogru yaklasık 10 cm gidin. Su anda gögsünüzün sol (veya sag) üst kısmında olmalısınız. Bu alana yaklasık 6 cm’lik bir yarıçapta kuvvetli bir sekilde bastırdıgınızda bir “Hassas Nokta” bulacaksınız. Dogrulamayı söylerken ovalayacagınız yer burasıdır.
Kuvvetli bir sekilde ovaladıgınızda bu nokta acır, çünkü lenf tıkanması burada gerçeklesir. Ovaladıgınızda bu tıkanıklıgı dagıtırsınız. Birkaç bölüm sonrasında tıkanıklık tamamen dagılır ve acı yok olur. Daha sonra herhangi bir rahatsızlık olmadan ovalayabilirsiniz.
Hissedebileceginiz acıyı abartın demiyorum. Bu Hassas Noktayı ovalarken güçlü, siddetli bir agrı hissetmeyeceksiniz. Kesinlikle katlanılabilir bir agrıdır ve çok fazla bir rahatsızlıga neden olmamalıdır. Oluyorsa, uyguladıgınız baskıyı biraz hafifletin.
Ayrıca, gögsün bu alanında daha önceden herhangi bir ameliyat geçirdiyseniz veya bu alanın etrafını yoklamamanızı gerektiren herhangi bir tıbbi neden varsa, diger tarafa geçin. Her iki taraf da esit derecede etkilidir. Bir süphe olması durumunda devam etmeden önce saglık pratisyeninize danısın veya bunun yerine “Karate Noktası”na vurun. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
Offline
| |