Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2010, 08:10 PM   #18 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Temel Reçete

Bir Pasta Pisirmek Gibi – Düzen –
Sıra – 9 Gamut Prosedürü – Sıra (tekrar)
- Anımsatıcı Cümle – Takip Eden Turlarda Ayarlamalar
Bir Pasta Pisirmek Gibi

Bu kurstaki son hedefimiz, duygusal özgürlügünüzü genisletmek için sizi kullanımı kolay bir tarifle donatmaktır. Ben bunu Temel Reçete olarak adlandırıyorum ve bundan sonraki sayfalar bunun gelisimine adanmıstır.

Elbette bir tarifin belirli bir sırada eklenmesi gereken belli malzemeleri vardır. Örnegin, bir pasta pisiyorsanız biber yerine seker kullanmalı ve sekeri, pastayı fırına koymadan önce eklemelisiniz. Aksi takdirde pasta olmaz.

Temel Reçete bir istisna degildir. Her bir malzeme anlatıldıgı sekilde tam olarak uygulanmalı ve uygun sırada yerlestirilmelidir. Aksi takdirde sonuç alınmaz.

Ayrıntılı olarak açıklamak için biraz uzun tutacak olsam da, Temel Reçetenin yapılması oldukça basit ve kolaydır. Bir kez ezberlendiginde, her turu yaklasık 1 dakikada yapılabilir. Elbette biraz pratik gerektirecektir, ama birkaç denemenin ardından bütün sürece asina olursunuz ve uykunuzdaki o duygusal özgürlük pastasını pisirebilirsiniz. Ardından, EFT’de ustalasmak ve saglayıcı ödüller için yeterince iyi olacaksınız.

Burada tam Temel Reçeteyi anlatıyorum, çünkü bütün süreçle ilgili olarak önemli bir temel saglar. Ancak, uzman pratisyen ortalama süreyi en az yarı yarıya azaltmasından dolayı kestirmeleri kullanmak isteyebilir.

Tam Temel Reçete, iki tanesi aynı olan dört malzemeden olusur. Bunlar:

1. Düzen
2. Sıra
3. 9 Gamut Prosedürü
4. Sıra

Her biri asagıda ayrıntısı verildigi sekilde ele alınır.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla