Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2010, 06:06 PM   #7 (permalink)
arca
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 813
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: 2010'da başardıklarımız, öğrendiklerimiz,eğlendiklerimiz ;))

3 Ocak 2010 sigarayı bıraktım. Günde 1 buçuk paket içiyordum. Harika bir bebek dünyaya getirdim. Düşüncelerim çok değişti. Artık olaylara ve kişilere daha pozitif yaklaşıyorum. Bütün fazla kilolarımı verdim Doğumdan 3 ay geçmesine rağmen. İş konusunda çok büyük bir atılım yaptık tam hız gidiyoruz hedeflerimize planladığımızdan daha kısa sürede ulaşıyoruz. Farkındalığım gelişti. Artık kim olduğumu daha çok biliyorum. Şimdi rüyalarımı ele geçirme konusunda çalışıyorum. Rüyamda rüyada olduğumu farkettim. 2011 de bu konuda uzman olup sorularınızı sevgiyle ve memnuniyetle cevaplamayı seçiyorum.
Önce kendim olmakla birlikte herkesi affettim. Bedenimi ruhumu ailemi sağlıklı bir şekilde korudum. Çok mutlu oldum. Bereketli bir yıl geçirdim. Çoook şey başardım çoook daha ne yapıyim?
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla