Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2010, 11:50 AM   #8 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Sadelik


Bu kurs size bu bulgularla ilgili bütün karısıklıkları ögretme iddiasında degildir. Bu yüzlerce sayfa sürer ve kuantum fizigi ve morfogenetik alanlar gibi oldukça teknik alanları arastırmayı gerektirir. Bunların tamamını burada kısalttık ve her günkü vatandas için basit, oldukça ise yara bir yorumunu sagladık.

Bu kursun alınması bir arabayı sürmeyi ögrenmeye benzer. Nasıl süreceginizi ögrenmek için bir otomobilin bütün fizik, kimya, mühendislik ve matematigini bilmeniz gerekmez. Ama gaz pedalı, fren, direksiyon ve vites kolunu bilmeniz gerekir. Bu temellerle bir çok yolda kolaylıkla arabayı sürebilirsiniz.

Buradaki amacım oldukça karmasık bir konuyu birkaç basit, anlasılması kolay prosedüre (gaz pedalı, fren vs.) indirgemektir. Bunları ne kadar kısa ve özlü yapabilirsem ögrenilmeleri ve kullanılmaları o kadar kolay olacaktır. Ve bedelini ödediginiz kisisel performansınızı gelistirmek için kullanımı kolay, güçlü bir prosedür. Bundan dolayı, bu kurs kavranması kolay örnekler, resimler ve metaforlarla çekici bir hale getirilmis ve böylece EFT sürecinin her bir parçası anlasılır ve açık olmustur.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla