Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2010, 11:19 AM   #7 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Bu Kurstan Neler Beklemelisiniz

Duygusal Özgürlük - Sadelik - Saglıklı Süphecilik - Vaka Hikayeleri - Tekrarlama

Duygusal Özgürlük


Belki de bununla ilgili olarak biraz daha alçakgönüllü olmalıyım, ama EFT’nin dünyanızı çarpıcı bir sekilde degistirecegini düsünmekteyim.

Bu noktada bir parça esnek gözüktügünü biliyorum, ama bu teknikler Bagımsızlık Bildirgesi ile önem açısından yarısabilirler. Bazıları için bunlar Bagımsızlık Bildirgesidir.

Bagımsızlıktan kastım olumsuz duygulardan özgürlüktür. Gelismenizi ve sizi kapasitenizi gerçeklestirmekten alıkoyan gizli engelleri asmanızı saglayan sey özgürlüktür.

Yıllar süren kendinden süphe etmeden veya konusma yapma isteksizliginden veya sevilen birinin kaybından duyulan üzüntüden veya öfkeden veya tecavüz ya da diger iskence biçimlerini kapsayan olumsuz anılardan özgürlügü kastediyorum.

Daha fazla gelir kazanma, bu is konusmalarını yapma, yeni bir ise baslama, golf puanınızı arttırma, kilo verme, insanlarla rahatlıkla yakınlasma veya bir konusmacı, sarkıcı ya da komedyen olma özgürlügünü kastediyorum.

Bu hapları kullanmanıza, alkol almanıza, bu sigaraları içmenize veya buzdolabını talan etmenize neden olan endiseden özgürlügü kastediyorum.

Sevgiyi kolaylıkla ifade edebilme ve bu gezegende incelikle ve güvenle yürüme özgürlügünü kastediyorum.

Siddetli korkulardan veya fobilerden veya endiseden veya panik ataklardan veya travma sonrası stres bozuklugundan (PTSD) veya bagımlılık yaratıcı tutkulardan veya depresyondan veya suçluluktan ve bunlar gibi seylerden özgürlügü kastediyorum.

Daha önceden de söyledigim gibi, EFT’nin dünyanızı çarpıcı bir sekilde degistirecegini düsünmekteyim.

** EFT’de uzun, asırı fazla süren “bana hayat hikayenizi anlatın” özelligi yoktur.

** Hap yoktur.

** Acı vererek iyilestiren geçmis travma olayları yoktur.

** Aylar veya yıllar sürmez.

** Kısa bir sürede gerçeklesir ve genellikle birkaç dakika içerisinde yapılır.

İnsanlar genellikle kalıcı olarak basit bir sekilde kendi duygusal agırlıklarının ötesine geçerler ve yasamlarını daha etkin bir sekilde devam ettirirler.

EFT, vücudun enerji sistemindeki dengesizliklerin kisinin psikolojisinde derin etkilere sahip oldugu bulgusuna dayanmaktadır. Vücudun belirli noktaları üzerine vurarak bu dengesizliklerin düzeltilmesi genellikle hızlı çarelere yol açar. Hızlıdan kastım bir çok sorunun birkaç dakika içerisinde yok olmasıdır!!! (Bu özellikle sorunları yasamınızdaki belirli olumsuz olaylara indirgediginizde olur. Daha fazlasını sonra verecegim.)

Bu, tekrarlı bir sekilde bu kursta dahil edilen vaka hikayelerinde ve canlı seanslarda gösterilmistir. Bazı sorunların çözümü daha uzun sürebilir, belki iki veya üç kısa seans. En zor olanları birkaç günden birkaç haftaya kadar süre gerektirebilir. Neyse ki bunlar azınlıktadır.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla