Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2010, 01:04 AM   #5 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Bundan dolayı, asagıdaki sagduyu ifadeleri aramızda bir yasal sözlesme teskil etmektedir. Lütfen ifadeleri dikkatli bir sekilde okuyunuz.

** Adrienne ve ben psikolog veya terapist degiliz ve hiçbir yetkimiz veya Stanford’daki mühendislik derecemin haricinde üniversite ortamında hiçbir resmi egitimimiz yoktur.

** Kisisel Performans Koçlarıyız ve misyonumuz baskalarının kisisel performans araçlarına dikkatini çekmektir.

** Arastırmamız ruhsaldır ve bundan dolayı her ikimizde papazlıga atanmıs papazız.

Bu kurs, oldukça etkileyici bir kisisel gelistirme aracının kapsamlı gösterimi seklindedir. Psikoloji veya psikoterapi egitimi degildir.

** Bu sözlesmenin diger sartlarına tabi olarak, EFT’yi kendiniz veya baskaları için kullanabilirsiniz.

** Adrienne ve ben bu tekniklerle yapmıs oldugunuz seylerden dolayı sorumluluk almamaktayız ve almayacagız.

Bundan dolayı...

** Hem kursu alırken hem de sonrasında kendi duygusal ve/veya fiziksel iyiliginize dair tam sorumluluk almanız gerekmektedir.

** Ayrıca EFT’de yardımcı oldugunuz veya EFT ögrettiginiz kisilere yol göstermeniz ve duygusal ve/veya fiziksel iyiliklerine dair tam sorumluluk almanız gerekmektedir.

** EFT ile yardım etmek istediginiz veya EFT ögrettiginiz kisiler tarafından yapılan hak taleplerine karsı Adrienne’i, beni ve EFT ile ugrasan digerlerini beri kılmayı kabul etmelisiniz.

** Bu teknikleri vasıflı bir terapist veya doktor gözetiminde kullanmanız gerektigini vurgulamaktayız.

** Sagduyunuzun uygun olmadıgını söyledigi bir sorunu çözmek için bu teknikleri kullanmayınız.

Yukarıda anılanları kabul etmiyor veya bunlara uygunluk saglayamıyorsanız, lütfen bütün bu malzemeleri hemen tekrar paketleyin ve geri ödeme almak için gönderin. Aksi takdirde, bir sözlesmemiz var ve ben sizin buna uymanızı bekliyorum.

Yukarıdaki sagduyunun oldukça farkındayım ve sizinle 12 yasında biriymissiniz gibi konustugumu düsünüyorsanız özür dilerim. Bunu sadece avukatlarım ısrar ettigi için yapmaktayım. Yeterince konustum.

İlerleyin.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla